Daca iti spun ca majoritatea prietenilor mei[baietii] frecventeaza mai des salonul de frumusete decat mine.in special cele de manichiura si pedichiura... Zic eu ca nu e nimic rau in asta, dar ar fi de preferabil sa folosesti lac transparent si nu cel cu pigmenti pentru ca... poate vei fii privit cu alti ochi!
Personal apreciez un barbat cu maini a caror manichiura este realizata corespunzator. Mainile ingrijite denota delicatete, finete... Ar fi minunat ca toti barbatii sa aiba unghii frumos taiate si curate... nu neaparat cu lac., dar daca este incolor, nu deranjaza..., daca este colorat.hmmmm...este o alta categorie: "la naiba-n puii mei..."
eu chiar le fac manichiura fratelui meu si prietenului meu din cand in cand asa ca din partea mea e super ok un barbat care are mainile si unghiile ingrijite.
Apreciez un barbat cu mainile ingrijite si pielea fina. Lacul de unghii in schimb nu imi place deloc, nici macar transparent si discret.
Cred ca mainile sunt "cartea de vizita" a unei persoane, iar faptul ca unghiile sunt ingrijite nu poate spune despre acea persoana ca este ingrijita si pedanta, un om iubitor de frumos care daca trebuie isi face timp si de doua ori pe saptamana sa isi ingrijeasca unghiile... iar daca trebuie...lacul transparet, sau cel nutritiv sau cu vitamine va fi cireasa de pe tort!
Eu apreciez foarte mult un barbat ingrijit! prietenul meu mereu are unghiile ingrijite(date cu lac incolor!) Pentru barbati lacul incolor este cel ideal!
E foarte importanta manichiura... important este sa ai unghiile curate, estetice. pe mine nu ma deranjeaza lacul incolor. (in cazul unui baiat, da dovada de ingrijire) a...si mai cunosc baieti care se penseaza. cea ce chiar imi place si mai cunosc multe fete.care sunt de aceiasi parere
O parere foarte buna, bineinteles.nu e nimic rau in faptul ca un baiat se ingrijeste
De obicei o femeie(cel putin eu)cand vad un barbat in primul rand ma uit la manichiura si la incaltamainte... daca sunt ok...atunci acela este un barbat de "calitate"... dar fara lac... e totusi prea mult!
Daca ai grija de manichiura ta, jos palaria.
Cu lacul de unghii insa, (incolor sau nu)... nu prea ma impac cu ideea... adica barbat-ojat.
Neh...
Mie imi plac baietii ingrijiti. asa ca nu am nimic impotriva unghiilor frumos intretinute si facute cu lac
E OK.......sunt sigura ca te si epilezi......foarte bine.
Acesti barbati se numesc METROSEXUALI, nicidecum nu fac parte din categ. homo.
Cu manichiura sunt total de acord insa... oja/lacul...nu-si are rostul. Nu trebuie sa ai unghiile date cu lac ca sa arati bine. Daca ai toate unghiile taiate, nu lasata una mare, daca le ai curate... e perfect. Renunta la ideea de lac, cred ca nu este cel mai potrivit lucru pentru un barbat.
haha
sheherezada, nu ma epilez
dar e ok ca ai o parere destul de buna despre asta.
intre timp am scapat si de lacul de unghii, mai exact am scapat de prietena care se ocupa de asta.
e adevarat ca unghiile ofera un prim indiciu in legatura cu igiena unei persoane. si ca barbat daca ai unghiile taiate. curatate.ingrijite. consider ca e suficient. Treaba cu lacul...hai sa lasam astea in seama femeilor.
Mie nu imi plac barbatii efeminati, manichiura lacuita nu cred ca m-ar bucura nicicum. Delicatetea si finetea nu pot fi niciodata calitatile unui barbat in viziunea mea. Dar aici e vorba despre gusturile fiecarei femei in parte. O mana ojata de barbat... nu nu te rog nu
Si eu imi fac manichiura saptamanal chiar mai des imi dau mainile cu crema de maini, imi dau fata cu crema de riduri.Imi fac manichiura in sensul ca imi tai unchiile si imi curat pielea moarta de pe ele dar in nici un caz nu ma dau cu lac, deja ar insemna ca trec de partea sexului opus.
sotia mea e invidioasa zice ca ea la servici nu are timp sa-si faca manichiura eu de ce am timp?
Sa ai mainile ingrijite e OK dar sa te dai cu lac sau oja deja e un sir de?
Decat un tartan cu pamant sub unghii, mai bine un metrosexual sau un individ ingrijit, curat.
Cred ca nu e nimic rau in faptul ca un barbat sa fie cu miinile ingrijite... dar fara exagerari de tip''lac colorat"
Cum ai fi privit de ceilalti sau de celelalte? e destul de important genul. excesul dauneaza, trebuie sa iti stii limitele, important e cum te simti tu si nu cum te privesc ceilalti(lalte), daca totusi vrei o opinie! ...lasa lacul de unghii pentru prietena ta, sigur o sa ii foloseasca, in cazul ca iti aranjezi si sprincenele mesajul meu e acelasi, fara excese.
Am citit intr. un ziar k daca se continua q "feminilizarea" asta a mascului, gen:epilat, manikiura, pensat...etc... e f posibil k in viitor barbati sa produca cromozomi XX in loc de XY...
E placut sa vezi un baiat care se preocupa de el, care se ingrijeste... dar totusi mie una nu imi plac baietii care stau mai mult in baie decat fetele/decat mine(in acest caz) adica stii... e ciudat si mai ales cand vad lac pe unghiile unui baiat...nu am nimic impotriva nu zice nimeni sa nu ti le cureti, tai etc... da nu stiu cu lac...
nu stiu baietii de acest gen imi dau impresia k sunt mototoli, k "sufera" de ei...
Este un lucru foarte bun.Atat baietii cat si fetele trebuie sa se ingrijeasca. Igiena nu are pret!
TheDarkOne întreabă: