Hei.
Sincer, de cand a aparut BB cream si in Romania numai cu el ma dau pe fata. Pana acum am incercat doar BB-urile de la Garnier si cel de la Yves Rocher.
Ce pot sa spum despre ele este ca cel de la Garnier are o textura mai uleioasa si este mai pigmentat decat cel de la YVes R.
Imi plac ambele. Cel de la Garnier il folosesc atunci cand vreau o acoperire mai mare sau cand vreau sa imi estompez mai multe imperfectiuni.
BB creamul este mult mai,, sanatos" decat un fond de ten. Nu incarca si nu capata o textura fainoasa pe ten.
Folosesc aproape in fiecare zi BB si nu am avut nicio reactie adversa. Nu imbatraneste, nu usuca pielea.
Categoric eu sunt pro BB cream si isi merita toti banutii.
BB Cream-ul este mai mult o cremă colorată şi este bun doar dacă ai un ten fără probleme (adică fără coşuri, pete, semne etc) deoarece are o acoperire f mică. El e bun pentru hidratare!
Este foarte bun si ajuta fata mult mai bine decat fondul de ten si il poti inlocui!
Este foarte buna am folosit-o si pot sa zic ca s-au vazut rezultate adica am pielea mult mai fina am scapat si de punctele negre lucrul cel mai important asa ca poti sa o cumperi merita
Hei :3
Este foarte buna, am folosit-o si eu si sincer e multa m-ai buna decat alte creme
E bun nu inacarca tenul ca fondul de ten cel mai bun cel de la nivea si garnier :*
DaciaRomania întreabă: