Aia mov is suuuper misto`! Ii ador`!:*Dar si aia turcoaz`!:X...
Uite: http://www.styleguide.ro/view-article.php?article_id=612
Pentru uni parinti spun''Ne faci de ras''.Eu una am aproape toate culorile sunt superbii:XFundoii?
Bai. eu cred ca sunt foarte faini daca stii cum sa ii asortezi. Adica chiar dau bine...Eu zic sa incerci cu cea mai mare incredere
Daca ai cum si cu ce sa ii asortezi sunt chiar geniali, insa daca nu ai cu ce, sunt penibili.
Hei, Mitchie! Mie sincer nu-mi prea plac blugii colorati, fiindca te scot PREA MULT in evidenta.Conteaza desigur cu ce ii asortezi fiindca acesti blugi nu merg cu orice si asta este probabil un dezavantaj. Iti poti cumpara toate culorile curcubeului si atunci nu vei mai avea griji de genul: "Vai, blugii mei mov nu se potrivesc cu tricoul portocaliu" :-)
Pai sunt foarte draguti, dar cei galbeni si portocali sunt pentru cocalari dupa parerea mea;-?
Blugii coloraţi, o nouă fiţă vestimentară în 2011. Albastru, roz, violet, galben sunt culori la moda. Blugii colorati ii poti asorta cu o curea sau cu o esarfa si pot fi purtati atat cu topuri colorate, cat si cu unele simple, mono-colore.Trendul blugilor colorati este dat de vedetele de la Hollywood, care au inceput sa se afiseze din ce in ce mai des cu jeansi in culori aprinse: rosu, roz, mov. Asadar, poti purta blugi colorati cu incredere - sunt la moda! Tendinta a fost lansata, ca in majoritatea cazurilor, de starurile de la Hollywood, printre care se numara frumoasa actrita Rachel Bilson. Chiar daca blugii colorati nu sunt o noutate, anul acesta ei sunt din nou pe val.
Pot fi purtati cu usurinta cu aproape orice ne trece prin cap, la fel ca blugii clasici. Astfel, pentru un look sexi, ii putem purta cu o pereche de sandale ori pantofi cu toc cui, iar pentru o tinuta casual, putem opta pentru niste pantofi cu tocuri mici sau chiar niste balerini. Indiferent de culoare pe care o preferi, inainte de a-ti achizitiona o pereche de blugi colorati, asigura-te ca te vei simti confortabil purtand o asemenea pereche de pantaloni.
Apoi, tine cont de forma corpului tau. Culorile aprinse atrag atentia asupra partii inferioare a corpului, asa ca, daca nu te simti suficient de sigura pe tine, opteaza pentru o pereche de blugi evazati (cum sunt cei verzi de mai sus) in locul unora skinny.
Pentru partea de sus, alege o bluza intr-o culoare mai putin tipatoare, pentru a evita sa arati ca un clovn. Un tricou alb, negru ori gri ar merge de minune!
Nu in ultimul rand, accesorizeaza! Lanturi, bratari, cercei fantezisti, palarii - nu trebuie sa lipseasca pentru a-ti completa tinuta cool!
Funda? :X
Cred ca mov merge atat in rest imi plac simplii negrii sau culoarea lor a blugilor albastu
Bună.
Păi sunt potriviţi pentru vară. fete cu multe accesorii...Se poartă cu nişte teneşi.Foarte căutaţi.Eu am pe mov.
Pa-pa. Fundă?
Buna,eu cred ca blugi colorati sunt frumosi, si chiar se poarta.Dar trebuie sa fi atenta sa nu amesteci culoile[blugi galbeni si bluza roza]. Sper ca te-am ajutat:*ciao
Buna eu ador blugii colorati:-x arata atat de tare, incat nici nu pot sa ii descriu.Pana anul trecult toti blugii insemnau negru-albastru inchis-gri.Ca sa ai ceva asortat la bluza trebuia sa imbraci ori blugii negri(care se asorteaza la orice) ori pantaloni naspa, colorati.acum totul are sens mie imi plac sincer mult, si cred ca sunt piesa mea de imbracaminte favorita.Am o pereche verde,una rosie,si una portocalie,nuanta de la TPU. Sunt cei mai tari,dar au un singur dezavantaj:sunt greu de asortat-adica merg foarte tare la tricouri in nuanta lor, insa nu poti sa imbraci blugi portocalii cu un tricou rosu:-&. oricum, consider ca acest amanunt este mult prea nesemnificativ.eu ii ador. papa:* (fundita?)
Fain daca nu sunt prea stridenti mai ales acum primavara/vara cand se poarta colorat