"...cel mai probabil inca nu ii cunosti dar la un moment dat o sa-i cunosti si nu cred ca o sa poti sa accepti asta."
Ba da, accept. De ce n-as accepta? Datoria mea e sa incerc sa-i fac sa inteleaga cum sa se fereasca de asta.
Dar oricum, discutia a devenit neclara, pentru ca nu e clar ce ti-ai dori tu sa se intample.
Ba mi-ai mai raspuns si cu o tampenie cand am zis ca vrei sa se imparta averile. Ce legatura are comunismul cu asta? Doar ca declara lucruri de genul? Realitatea e alta in comunism.
'Nu inteleg exemplul cu barbatii si femeile. In plus, nu am zis niciodata ca femeile nu au motive.'
Ideea din spate era daca crezi in ceva crezi pana la capat.
Daca esti hedonist atunci fi pana la capat (daca poti). Incerc sa-ti explic ca nu asta e natura umana.
Nu vorbim de inselat, era doar un exemplu si sa nu ne mai abatem de la subiect.
In acest moment ne invartim in jurul afirmatiei tale: 'Adica moralitatea e un mare dezavantaj. Atunci de ce o promovezi?'
Frate, nu imi trimite cereri de prietenie si felicitari ca nu am nevoie de atentie. Raspunde la nenorocita aia de intrebare. Vrei s-o scoatem la capat sau nu?
Eu cred ca nu raspunzi pentru ca stii si tu ca nu ai dreptate si ma ignori dar ignoranta nu e o solutie niciodata (e ca si cum iti pui mainile la ochi ca sa nu mai vezi ceva).
Eu am luat o pufoaica Made in Romania, costa 895 Euro. De ce? Pana mor nu-mi mai trebuie alta. Cutitul nu poate s-o taie, nu se poate zgaria, nu intra apa sau vantul, tine de frig la minus 40 de grade (Fahrenheit sau Celsius, nu conteaza). https://en.wikipedia.org/wiki/Vollebak
Buna! Vand haine, accesorii, pantofi, tot ce am prin dulap si in general tot ce am prin casa si nu imi mai trebuie in stare foarte buna si la preturi accesibile. Majoritatea sunt luate din mall, deci sunt de firma. Altele sunt nou-noute, nepurtate. Vreau sa scap de ele cat mai repede deoarece nu mai am pic de loc in casa. Orice iti trebuie, da-mi mesaj in privat si iti trimit poze/video pe whapp sau messenger, raspund la orice detaliu. Livrez oriunde in tara. Am experienta cu clientii de 3 ani.Zi faina!
Georgian1992 întreabă: