Pare intr-adevar in varsta, insa ceea ce o face sa para in acest fel sunt kilogramele, pe care ar fi bine sa le dea jos, si parul care este foarte cret si scurt.
In concluzie ar trebuisa slabeasca si inca ceva foarte important!
Sa se imbrace corespunzator varstei, deoarece si hainele o imbatranesc.(din cate am vazut poarta haine cam...batranesti)
Daca ar mai slabi si ar face ceva cu parul ala ar arata bine. Hai totusi sa nu fim rai:*. Intradevar, la cum arata acum ii dai mai mult decat 12 ani.
Urata, grasa...in nici un caz nu are 12 ani, ofat ala varsta ei arata stiu eu frumoasa dar nu asa nu am citit cati ani are si credeam ca are 40, 30 ani dar nu 12, se vede dc a i note mici
12 ani, zici haa?
Nu prea stiu ce sa zic(nici de 20 nu pare, dar nici de 12) e un pic cam dezvoltata pentru o varsta asa de frageda.
Orikum din poze nu ne putem da seama, dar nu cred ca arata asa de invarsta, ci doar este plinutza!
Voi vorbiti dar poate acea fata este chiar cine a pus intrebarea si nu este urata daca isi aranjeaza parul mai slabeste si se penseaza o sa devina frumoasa
Nu prea cred ca are 12 ani, poate ai inteles tu gresit, in plus e urata si grasa, doamne.
Georgian1992 întreabă:
kalakkas întreabă: