| CokoStar a întrebat:

Ce parere aveti despre colega mea ...otoUser.do le-am aratat pozele si la prietenele mele, care nu o cunosteau si toate au zis ca arata in varsta, fata are 12 ani, voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Moama, ciar ca fetita aia e mutant pe bune acum nu vreau sa o jignesc dar arata de vreo 30 si ceva de ani...

18 răspunsuri:
| Messyhair a răspuns:

Pare intr-adevar in varsta, insa ceea ce o face sa para in acest fel sunt kilogramele, pe care ar fi bine sa le dea jos, si parul care este foarte cret si scurt.
In concluzie ar trebuisa slabeasca si inca ceva foarte important!
Sa se imbrace corespunzator varstei, deoarece si hainele o imbatranesc.(din cate am vazut poarta haine cam...batranesti)

| T30D0RA a răspuns:

Mie mi se pare dragutica. Sa nu fim rai. Fiecare e frumos in felul lui. happy

| Denisa a răspuns:

Daca ar mai slabi si ar face ceva cu parul ala ar arata bine. Hai totusi sa nu fim rai:*. Intradevar, la cum arata acum ii dai mai mult decat 12 ani.

| aaaa12345 a răspuns:

Urata, grasa...in nici un caz nu are 12 ani, ofat ala varsta ei arata stiu eu frumoasa dar nu asa nu am citit cati ani are si credeam ca are 40, 30 ani dar nu 12, se vede dc a i note mici

| PeAcE a răspuns:

12 ani, zici haa?

Nu prea stiu ce sa zic(nici de 20 nu pare, dar nici de 12) e un pic cam dezvoltata pentru o varsta asa de frageda.

Orikum din poze nu ne putem da seama, dar nu cred ca arata asa de invarsta, ci doar este plinutza!

| Diiiia a răspuns:

E urata!

| Instinkt a răspuns:

Ca-i urata si grasa

| LoveAngel223 a răspuns:

Voi vorbiti dar poate acea fata este chiar cine a pus intrebarea si nu este urata daca isi aranjeaza parul mai slabeste si se penseaza o sa devina frumoasa

| CokoStar explică:

@NOmirunic ce legatura are colega mea cu faptul ca eu am note mici la mate?

| perusita a răspuns:

Mie mi se pare ca e draguta si dupa mine pare ca ar cam avea 12-14 ani.

| KimK a răspuns:

Da. char pare in varsta...mai ales in unele poze :-)
funda?

| Akira a răspuns:

Oh My!laughing Arata in varsta adica a3-a pozachatterbox credeam ca tipul e sotul ei

Răspuns utilizator avertizat
| alyna24 a răspuns:

No comment

| Ambrus a răspuns:

E urata. Urata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are pacanele prin casa?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne iarta-ma, e urata, grasa si are parul ala de parca ar avea un animal in caplaughing...doamne ciudati mai exista pe lumea asta dar ca ea mai rarlaughing)scuze, nu vreau sa te jignesc si nu cred ca are 12 ani, mai degraba vreo 30.laughingasta este...
PA PA!:*

| IoanaAlina a răspuns:

Nu prea cred ca are 12 anilaughing, poate ai inteles tu gresit, in plus e urata si grasa, doamne.