Imi plac corsetele. Eu am din Mexton unul din blug este foarte frumos si am si blugi la el.
Mie nu imi place ideea. Poate sa porti o data la o ocazie speciala, merge, dar mi se pare o prostie sa porti ceva in care sa te simti chiar nasol, doar de dragul aspectului fizic.
Sunt senzuale. As purta daca as avea o ocazia speciala, poate un bal mascat sau ceva de genul.
Mi se par elegante, dar nu tocmai confortabile.Iti scoate in evidenta talia feminina.
Personal, nu le prefer. Îmi imaginez că ar fi și puțin incomode, dar deh, pentru a accentua suplețea taliei, coapselor etc, probabil că o parte a sexului frumos ar fi dispuse să le "experimenteze". Probabil și o parte a barbatilor mai plinuți..., mă refer la amatorii de bere .
Bine, există și acele corsete medicinale pentru oamenii bolnavi, dar nu știu la ce corsete te-ai referit când ai pus întrebarea?!
Nu port.refuz sa cred ca as arata mai frumoasa intr-un corset decat asa cum sunt si fara.nu spun ca nu isi are rolul(intr-un fel sau altul).
este mai mult un moft, din prisma mea.dar totusi, gusturile nu se discuta!
Corset? Nu e chestia aia de te strange in talie si iti turteste bustul impingandu`l in afara si facandu`l sa arate crunt? Nope.
Eh, iti dai seama ca nu l-as purta ceva de genul http://4.bp.blogspot.com/......treme.jpg. E vorba de a subtia putin talia si pentru a da o nota de eleganta.
Nu-mi plac, mi se par incomode si sofisticate, deci nu le-as purta nici moarta. E doar parerea mea, ladies!*
Eu, personal, nu am nimic impotriva corsetelor, dar cum nici n-am nevoie, nu as purta, dar daca as avea nevoie, cine stie... As face si asta
Pai mie imi plac dar sa nu cada dupa tine sa aive bretele sau fara ar fi dragut dar pentru ce ocazie
Parerea mea este ca au un rol imporrtant in societate deoarece ne ajuta sa nu vedem ceea ce nu vrem. WTF sunt baiat nu as purta.
Eh, exista si corsete pentru barbati
sorina_9875 întreabă:
XoMasquaradeXo întreabă: