Movul reprezinta luxul, romantismul, exprima extravaganta si misterul.
Este culoarea persoanelor marcate de spiritualitate. Le place sa invete din experiente si sa citeasca despre vietile altora. Este considerata o culoare regala, asociata, in general, cu luxul, creativitatea, spiritualitatea si tot ceea ce este sofisticat.
Violet (mov) - este culoarea independentei personale. Rezulta in urma amestecului dintre rosu si albastru, simbolizand pasiunea care se stinge. Reprezinta, de asemenea, singuratatea si individualismul.
Trandafiri mov - anunta ca persoana care ii ofera s-a indragostit la prima vedere
Violetul (mov) este culoarea regilor. Ea sugereaza luxul, bogatia si sofisticarea. Este culoarea pasiunii, romantismului si emotiilor.
Violetul este o culoare care se gaseste rar in natura. Unii oameni prefera violetul in design intrucat pare elegant, creaza o atmosfera artistica. Pentru altii pare insa artificial.
Pe vremuri, movul era o culoare greu de obtinut. Este de asemenea culoarea inspiratiei, asa ca daca esti artist, o camera cu accente de mov ti- ar putea stimula mintea. Se crede ca movul ajuta dezvoltarea imaginatiei la copii asa ca este deserori intalnita la decorarea camerelor copiilor.
http://frumusete.ele.ro/Trenduri-de-sezon-%C3%A2-culoarea-mov_--a10876.html
. e fOarte draguta
. la mine in oras exista un club dedicat acestei culori ii zice " Purple "
Da magazinu cu articole cu poli timisoara :d ador aceasta culoare este culoarea mea preferata mov si roz
Mov un pic prea indraznet si vulgar pentru gustul si varsta mea. Daca as avea 20 ani ar fi alta parerea
Movul se poarta anul asta foarte mult, asta datorita si acelei "flacari violet" ce s-a abatut asupra tarii noastre.
Imi povestea bunica mea ca o femeie era curva si s-a dus la croitioreasa sa-si faca un costum. iar ea i-a spus la croitoreasa sa il faca orice culoare vrea numa sa-i puna o dunga mov)
Este culoarea independentei personale, singuratatea, individualismul, indiferenţa...de fapt are mai multe semnificatii,acum eu ti-am spus de ce stiu eu...