Pfff ai vazut cum danseaza rockerii? toate genurile dce muzica au influentat oamenii intr-un mod f trist cica se numeste evolutie chiar daca e ciudat chiar asta e lumea evolueaza asa cum inainte rockerii erau funny si plini de viata acum sunt niste zombie morti
Dacă tu nu îi înţelegi nu înseamnă că sunt nişte 'zombie morti'.
Sau cumva tu înţelegi prin rockeri Black Veil Brides sau poate Jonas Brothers?
Fie aşa, fie nu înţelegi rock-ul. Nu-ţi fă griji, nu eşti singura, ai nevoie de un anumit iq pentru a înţelege genul ăsta de muzică.
Si acum sa iti raspund paullo draga...iti place sa dai impresia ca esti inteligenta si "cool" nu? insa tu pokemonule esti inteligenta ca un calorifer si cool ca un prosop de bucatarie anna a interbat despre ce e in ziua de azi adica generatia "ma tai cu lama orbit sau musc din bordura"...adica astia asa ca tine pricepusi?
Ai nişte insulte pe care le foloseam când aveam 7 ani. Eşti penibilă.
În răspunsul tău ai generalizat. Ai vorbit despre toţi rockerii din ziua de azi şi te anunţ că nu sunt numai emo scene şi alţi rataţi.
Dar de ce mă chinui să-ţi explic ţie? Ai un coeficient de inteligenţă chiar mai mic ca mărimea la pantofi, se vede clar după expresile pe care le foloseşti. Apropo, ai auzit despre virgulă?
Pfff durere...de parca acum ai vreo varsta respectabila nu am auzit de virgula bine ca imi aduci tu aminte hai ca te angajez ca sugatoare de sireturi ce parere ai? mie mi0ar face placere tie nu? taci si inghite apucate de invata ca acusica ai teza nu?
Vârstă respectabilă? Defineşte asta.
Tu nu eşti o persoană respectabilă, indiferent de vârstă.
Serios acum, crezi că mişti pe cineva cu insultele astea specifice piţipoancelor şi cocalalilor agramaţi?
Iar apoi, nu-mi sugera mie să învăţ când tu eşti analfabet/ă.
Scumpa mea am intrebat de ce se imbraca houserii asa, de ce sa poarta asa.lasa rockerii in pace.nu vezi ca ti i-ai pus in cap?
Somebody help meeeeeeeeeee
Scumpo de ce nu imi raspunzi simplu si pe tema discutiei?
Nu imi mai spune scumpo te rog pai e acelasi lucru ca la rockeri asta era ideea adica cam acelasi lucru s-a intamplat in toate genurile de muzica pe care le putem asculta fara sa auzim femeia mea piscina mea banii mei ***...
Salut! Dansul e ceva ce ar trebui sa te faca sa te distrezi, sa te simti bine... daca ei se simt bine, nu cred ca conteaza felul in care o fac.Doar nu te duci la o petrecere sa analizezi miscarile altora, te duci sa te distrezi.
Dupa cum observi annafunkygirl acestia prezinta simptome de agresivitate verbala suferind de prea multa personalitate dar nah...stii cum e nu te poti pune la mintea lor ca ajungi mai rau ca ei; ii lasam sa se scalde in propria prostie sperand ca o sa isi revina in curand
anonim_4396 întreabă:
MaryMaria333 întreabă: