Da, merge.Eu l-am avut foarte inchis si acum il am mult mai deschis exact cum am vrut, dar hai sa iti dau niste sfaturi pe care nu toata lumea le stie:
In functie de cat de decolorat il vrei pune apa. Daca pui putin, o sa ti-l decolorezi muuuuult, iar daca pui mai multa, o sa ti-l decolorezi mai putin.Atentie! Nu exagera cu apa! 50 grame e rea mult, iti recomand 25 grame pentru un par perfect.Si hai sa iti mai dau unul:ca sa ai un par moale si frumos, stralucitor, in sucul de lamaie cu care vrei sa te decolorezi pune vreo 15-20 miligrame de sampon si 10 miligrame de balsam; asa nu sa te mai chinui sa te piepteni si sa iti dezlipesti parul dupa decolorare + un plus de miros. Sfaturile astea au dat rezultate extraordinare la mine, si asta e doar un caz.Eu aveam parul foarte inchis, dar chestiile astea au functionat la o prietena de-a mea, cu parul mai deschis. Te pup!:*
Funda?
Ti s-a decolorat din prima?
Bună.
Știu de decolorare cu ceai concentrat de mușețel care are efect!
Pa, pa.
Nu merge mereu, la colega mea a mers si are parul deschis la culoare. Eu il am mai inchis si nu a mers. Incearca si afla pentru ca nu ai nimic de pierdut. Nu arde parul si nici nu despica varfurile. Mult noroc.
Sarbatori fericite
Functioneaza dar nu iti recomand... ti-l decoloreaza prea mult. ti-am spus nu it recomadn dar daca vrei.eu ti-am spus eu am avut o prietena si a regretat ca a facut asta
Nam mai auzit asa ceva nu stiu daca functioneaza
eu stiam cu frunze de nuc, stiu ca merge!
mi-ai lasat gura punga bafta!
Eu m-am decolorat cu ceai de musetel de la plafar
dar trebuie sa faci cateva luni ca sa te dekolorezi completh.
eu intr'un an m-am dekolorath la par
Pentru decolorarea parului poti incerca produsul profesional rusesc Color Off, de la Estel Profesional, nu contine amoniac, nu arde parul.Dar el decoloreaza DOAR PARUL VOPSIT, are si un miros puternic.Eu l- am gasit pe facebooc -Color off- decolorant pentru par fara amoniac. https://www.facebook.com/produseprofesionalerusesti/ sau la tel 0754921669.Costa 75 ron cutia
DaciaRomania întreabă: