Eu mi-am luat chiar acum o luna de pe acest site si sunt naturale. Nu le-am purtat niciodata, mi-am luat de 60 de cm pentru ca mi-a spus tipa care le vinde ca trebuie sa iau mai lungi decat parul meu pentru ca oricum partea de jos trebuie tunsa pentru ca acolo parul e destul de rar. Desi nu le-am purtat, am incercat sa le intind un pic cu placa si am vazut ca intr-adevar sunt din par natural. Parul este PUTIN despicat, are un aspect natural, sa zic asa. Nici nu mi-ar fi convenit sa fie un par impecabil, ca in comparatie cu parul meu s-ar fi vazut diferenta.
Eu mi-am luat saten inchis si mi se potriveste la fix. Un - ar fi ca nu au multe culori inchise. Cand am comandat eu aveau numai negrul si acest saten inchis. Celelalte erau deschise [de la marouri la blond].
O chestie care m-a derutat totusi a fost ca extensiile au venit frumos impachetate, dar pe ambalaj aveau eticheta "extensii perfecte". Pai asta-i total alta firma. Cine stie. Oricum sunt multumita ca nu am luat teapa cu ele. Daca mai vrei sa stii ceva, ma poti intreba.