Ba... luate la valoare absoluta sunt doua lucruri absolut derizorii. Flatulez pe parul blond si ochii lor deschisi daca in rest sunt grase, urate, proaste .
Ce parere ar trebui sa am, daca spui doar culoarea parului si ca nu-i moarta(ce altceva sa inteleg din ochi deschisi).
Domnisoara "vreau sa aud complimente, ca n-are cine sa-mi gadile orgoliul sau sa ma flateze", o parere ti-o faci dupa ce cunosti o persoana destul de mult timp, ca prima impresie este 99% neadevarata si nu-ti faci o parere dupa culoarea parului si ochi.
Asa cum a punctat si @Johnny,fete blonde(natural, subliniez!)cu ochi inchisi nu prea sunt .In schimb,sunt fete vopsite blond si cu ochii inchisi care nu arata prea grozav mai ales daca au sprancene inchise. Exista si exceptii,ca intotdeauna,bineinteles .
Cat despre fetele blonde cu ochii deschisi, asa cum a zis si @Ema, sunt chiar dragute.In general, ochii albastrii sau verzi imi inspira puritate, inocenta(Ce pacat ca am ochii caprui!).
Dar depinde si de celelalte aspecte asa cum bine a punctat si @ganton.
Eu zi c asa : sunt innebunita dupa " ochii deschisi" [ doar daca as stii cum sunt]; esti NEBUNA imi plac mai mult ochii inchisii