| jj7700 a întrebat:

Ce părere aveți despre fetele care poartă slip tanga la plajă? Nu mă refer la slipii aceia cheeky care acoperă parțial fundul, ci la cei tanga/cu ață care lasă fundul complet decopetit.

Am văzut la mare recent că tot mai multe poartă costume de baie cu slipi tanga. Prietenilor mei li se par ok și zic că sunt eu mai pudic că zic că sunt un pic de prost gust în unele cazuri. Am întrebat și câteva prietene de-ale mele și au zis că așa e moda acum și e perfect normal să porți tanga daca ai un corp cât de cât tonifiat. Una a zis că atât timp cât acoperă păsărica, restul nu conteaza și e perfect ok să porți ce vrei.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am cum sa imi formez o parere despre o persoana doar pentru ca poarta tanga, face topless sau merge la nudisti. Poti sa faci oricare din lucrurile mentionate chiar daca nu ai corpul tonifiat, ai celulita, sanii pana la genunchi, vergeturi, colacei etc. pentru ca este perfect normal sa fim diferiti.
Mi se pare trist ca sunt persoane care se rusineaza de corpul lor si al altora sau care pot vedea un corp gol doar intr-un mod sexual.
Da, este mult mai elegant un costum dintr-o singura piesa, cu slip bikini si eventual diferite decupaje decente dar nu asta e ideea cand mergi la plaja.

32 răspunsuri:
| jj7700 explică (pentru LoredanaBa):

Ti se pare ca e vreo diferenta intre tanga si normali ca perceptie a oamenilor? Mai precis, te simti in vreun fel anume in ochii altora pentru ca porti tanga? Am intebat o prietena si a zis ca nu, ca tanga sau normali tot aia sunt pe plaja, e ca si cum ai dezbate slipi monocolori sau cu buline, e doar de preferinta personala. Vad totusi ca unii pe aici zic ca tanga sunt indecenti.

| Iulian03 a răspuns (pentru CataCatalin994):

Si mama mea vitregă la fel poarta...