Nu stiu.sunt nonconformiste si curajoase dupa parerea mea, eu una le apreciez desi nu m-as tunde niciodata ca ele.
Nu sunt nici pro si nici contra fetelor care se tund la 0, eu sincer nu m as tunde, si in general fetele sunt mai dragute daca au ceva par pe cap
Pai daca ai parul tuns pana la 0 eu cred ca deja nu mai semeni cu o fata.Si eu nu mas tunde asa pentru ca nu vreau sa arat ca un baiat chel.
Daca sunt punkiste le inteleg, daca nu ori le este cald ori au avut paduchi. Eu nu m-as tunde in veci. Peace
Nu sigur ca nu. Nu as vrea sa ma fac cheala! As arata super oribil. Iar parul e o calitate de invidiat la fete.
Iar parerea mea despre acele fete...cred ca au un motiv intemeiat ca sa faca asa ceva!
Mie sincer nu-mi plac. Dar cele care se tund de buna voie sunt destul de"curajoase". Eu nu m-as tunde.
Cam retardate insa unele actrite sau tuns pentru un rol asa asi va dati seama cat au castigat de la un film pentru o suma foarte mare de bani cred ca si eu mas tunde sa fim seriosi intr-un an creste parul si gata si poti purta o peruc lady gaga este un exemlu nu e cheala dar poarta peruci si multe dintre ele sunt foarte reusite asa pur si siplu nu mas tunde
Sunt foarte curajoase daca fac cum vor fara sa le pese de parerea altora. Eu nu m-as tunde din doua motive, primul imi place prea mult parul lung, al doilea nu red ca as avea destul curaj... sau cine stie.
Mie imi plac fetele care se rad pe o parte si in cealalta parte au parul lung gen Cassie dar deja a devenit stresant pentru ca am vazut multe tunse asa si e neoriginal.