Orice e mai bun decat o tipa imbracata toata in roz.
Machiajul cu cat mai putin cu atat mai bine.
Faptul ca e mai originala, mult mai bine, inseamna ca nu are spirit de turma.
Daaaar, sa aiba parul lung macar pan' la umeri :-s
Hmmm... pai acum fiecare cu stilul sau. Totusi am vazut odata o fata cu skateboard, haine largi si sapca. Semana fix cu un baiat, pana ce mi-au spus ai mei ca-i de fapt fata. Drept sa spun fetele trebuie sa aiba un stil de fete, iar baietii un stil de baieti. Exact cum ai vedea un baiat cu fusta, un top mulat, pantofi cu tocuri si poseta. Ar fi ridicol, nu? Mie drept sa spun nu-mi plac fetele d genu asta.Acuma na, fiecare cu parerea sa
Am fost si eu asa.ce sa spun, e ok in opinia mea, depinde de persoana si de personalitatea acesteia, depinde tu cum te simti in pielea ta dar conteaza si cum te percep ceilalti.in general e bine sa nu exagerezi nici cu rozul dar pe langa rimmel mai merge si un ruj cateodata
Te contrazici : initial spui mai putin feminine, apoi " cu stil propriu si feminin" pana nu esti mai clar / clara in leg cu ce descrii tu acolo, n-o sa primesti niste raspunsuri pe care sa te poti baza.
mie, majoritatea, nu-mi plac [ presupunand ca ne referim la acelasi lucru ]
Paai, sincer, cred ca s-a facut o imagine foarte gresita a cuvantului feminitate in societate.
A fi feminin nu inseamna sa te manjesti cu un ruj rosu pe buzele umplute cu botox, sa te dai cu tone de fard si sa te imbraci ca pomul de Craciun, nu inseamna nici sa te comporti ca o,, p@pu$$hyk@ roz", cu o javra rasfatata iesita din buzunar si cu bijuterii pana la cer si inapoi.
Feminitate este, dupa parerea mea, un termen cat de cat pur. Feminitatea imi inspira naturalete si gingasie.
Vreau sa spun, fiecare femeie este feminina in felul ei, desi nu toate arata asta. Cred ca o femeie naturala, fara machiaj, e mult mai draguta decat o copie Barbie. De altfel, hainele pot fi oricum, desigur fara sa se duca la alt extrem. Conteaza foarte mult comportamentul.
Totusi, insa, exista si celelalt capat, si sunt unele fete ce ma desgusta de-a dreptul. Vreau sa spun, la noi in clasa, cel putin, sunt vreo doua tipe masculine de-a dreptul. Te iau in replici gen: vreei sa te bat, ma? Sau: tu te pui cu mine?, vrei sa iti rup doua maini?, dispari de-aici., si cu injuraturi chiar urate. Foarte musculoase, si cu parul scurt. Imi pare rau sa spun, dar acele fete chiar au suflet de baieti. Ele ma lasa rece, pentru ca fata este un specimen delicat, dragut, care in ciuda genurilor muzicale pe care le asculta, a hainelor si a machiajului, au un comportament si un suflet mai cald.
Desigur, ce pot spune, cum mai spuneau cativa, mai sunt si unele fete ce chiar daca au intr-un fel sufletul mai,, cald" se comporta ca niste baieti si arata ca unii. Dar eu personal consider ca totusi si ele au o poveste ce merita ascultata, pentru ca poate nu au ajuns sa arata ca niste baieti si sa se comporte ca unii doar din propria vointa, desi mai sunt si astfel de cazuri.
Dar daca tu esti cum spuneai aici, eu zic ca esti libera sa te simti bine in propriul tau corp, sa te iubesti pe tine, si nu uita: tu esti feminina.
Sa fi mai originala e bine, asta inseamna ca nu copiezi pe nimeni;
trist este faptul ca in ziua de azi cei care au un stil vestimentar mai personal {ca sa zic asa}, sunt judecati cam crud pentu secolul nostru; In special fetele.adica daca fata pe care o descrii tu ar veni la mine in clasa, ar fi badjocura tuturor celor din clasa dar si din scoala.
Si mai trist este ca oamenii se judeca unii pe altii dupa felul cum se imbrac sau {in cazul fetelor} dupa ce gen de pantalon poarta,{talie joasa pana se vede ce nu trebuie sau talie mai medie} sau lenjerie intima{cum se intampla in scoala mea} pana la felul in care iti faci parul si te machiezi.in fine, sper ca sa inteles ce am zis si mai sper ca cei care judeca omul la prima vedere sa citeasca ceea ce am scris eu si sa invete ca nici lor nu le-ar conveni sa fie judecati dupa felul de a fi.
Si ca sa-ti raspund la intrebare : NU am nimic impotriva fetelor care sunt mai originale, si care se machiaza mai discret.
Mie,personal, imi plac.Bine,nu duc la extrem. Uneori poate purta, fullcap, haine largute, etc.(tip masculin), dar ar fi bine, sa mai poarte si cate ceva, mai feminin.
Nu cred ca genul de muzica ascultat (Specii, Cedrea, NA' asculta orice om mai treaz) sau imbracamintea (sau culoarea acesteia, poate sa fie si verde neon combinat cu roz R:355 B: 40 G:0) arata cat de feminina e o fata. Asta se reflecta in conportament. Sa fie naturala, sa fie...deh...sa spunem emotiva, gingasa, cam asta e feminitatea in opinia mea, si de aici trasezi tu opusul care ar fi de fapt profilul unei fete "nefeminine".
NadyPorahy întreabă: