Corect. PERSOANELE de sex feminin, insa, cam da. Cel putin asa ar fi de bun-simt. Si poate e cazul sa iesi mai des pe afara... sau sa te muti intr-o localitate unde curge mai multa apa calda si se foloseste mai mult sapun si gel de dus.
Am văzut pe Facebook destui fanatici care menționau ca va veni sfârșitul lumii și ca e vremea sa ne pocăim, ca suntem prea păcătoși, era legat de un val de caniculă ce ar avea sa vina din Africa, i-am răspuns sa se trezeasca din prostie ca e din cauza poluării, a propriei acțiuni umane, defrișărilor și asa mai departe, și nu are legătură cu păcatele sau Iisus
Dacă vedeai cum s-o asasinat Limba Romana îți făceai cruci cu ambele picioare și Romanii și Țiganii, e strigător la cer câți analfabeți funcționali se cred oameni culți
Nu am nimic cu creștinii
Fiecare are dreptul sa creadă în "cineva"
Ti-as spune ca sunt barbati dar nu pot. Nu mai ai loc de ei prin saloanele de infrunusetare.
Da, da, vine sfirsitul. Nu te-ai pocait? Ghinion. Ca e crestin sau musulman, nu e nici o problema, atita vreme cit nu e PROST DE BUBUIE. Asta e marea problema cu crestinii de pe aici si de pe FB. Ai vazut ineptia aia de petitie cum ca vai dom'le, cum se poate sa faca copiii educatie sexuala! E ok sa le bagi pe git povesti sinistre cu crime si violuri si pedepse divine din gradinita, dar educatia sexuala nu e ok. Pariu ca un sfert dintre adultii aia de semneaza astfel de initiative nu stiu diferenta dintre heterosexual si homosexual, nici daca sa se stearga la c*r la *** sau invers sau cum sa isi spele p*&a, dar li se pare scandalos ca ai lor copii ar putea invata asa ceva.
Să înteleg că cele care folosesc apa caldă și mai mult săpunul se depilează.
Sa intelegi ca aia mai spalati au grija mai frecvent si de aspectul asta. Aia nespalati daca aud ca trebuie' sa dea cateva sute de lei pe o scula de tuns corporal/epilat sau pe creme/ceara epilatoare, isi fac cruce cu limba in cerul gurii apoi se duc la crisma sa mai ia o cinzeaca de Saniuta...
Exista și fete care nu se epilează? Eu nu am văzut femeie care sa poarte fusta mai scurta neepilata. Poate uneori se întâmplă dacă sta singura acasă, dar este ceva trecător, în rest nu am văzut.
Fetele si femeile care nu se epileaza sunt pentru mine ca salata (eu URĂSC salata)