| S3S3an a întrebat:

Ce parere aveti despre fonul de ten?

Răspuns Câştigător
| OnuOnulică a răspuns:

Prefer natural!
Nu imi place.

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Face parte din machiaj, să aibă aceeași culoare cu tenul, se merge pe unul pentru ten sensibil, cel cu acoperire mare dă "șansa" unui ten să fie foarte încărcat, maturitate.
Pa, pa.

| AllinaDaniella a răspuns:

Buna. Depinde din ce punct de vedere privesti.

Nu e ok sa-l folosesti de la o varsta frageda, il recomand dupa 16 ani in sus, doar daca cu ai nevoie. Daca ai un ten cu cearcane, imperfectiuni, etc e ok sa folosesti un fond de ten. Recomand unul cu acoperire usoara-medie, cele cu acoperire mare sunt de evitat, arata ca o masca pe fata. Mi se par ok strict pentru evenimente speciale: nunti, botezuri, etc.

Daca n-ai probleme cu tenul si vrei doar o usoara uniformizare foloseste un BB cream, o pudra sau un corector.

| Madayna a răspuns:

Eu prefer sa folosesc pudra, nu-mi place fondul de ten.

| Daydream a răspuns:

Nu-mi place fondul de ten! Eu folosesc corectorul!

| ClauA17 a răspuns:

Despre fondul de ten? este bun ca iti acopera defectele de pe fata dar sa nu il folosesti prea mult ca nu este sanatos si dupa aia daca ai tenul gras iti apar cosuri de la el sa te demachiezi dupa ce il folosesti.

| PunkyBrunette a răspuns:

Fondul de ten este ok folosit atunci cand trebuie si cum trebuie.
Sunt atatea persoane care folosesc fondul de ten fara sa stie sa-l aplice si arata efectiv ingrozitor pe fata...
Eu personal folosesc fondul de ten destul de rar... Iar atunci cand il folosesc o fac in cantitati cat mai mici.

| violetamariapwp a răspuns:

Este bun ca sa iti acoperi anumite defecte dar sa nu exagerezi.

| takoda171 a răspuns:

Fondul de ten ajuta multe fete pentru asi acoperii imperfectiunile, dar poate sa faca acneea sa apara, la fel ca toate celelalte machiaje.BB cream este cel mai potrivit daca nu vrei sa iti tratezi fata cu multe chimicale, cred eu.BB cream are si rol hidratant.Oh si este foarte important sa te demachezi inainte de a te culca, fie ziua sau noapte.

Întrebări similare