Eu zic ca da, si eu sunt barbat si normal ca ma uit si la frumusetea exterioara ca orice barbat(astept funda daca nu te superi...)
Sigur ca frumusetea fizica aduce satisfactii si avantaje.Totusi ea nu este suficienta:trebuie construita cu migala si frumusetea interioara. Uneori frumusetea fizica este greu de gestionat, ea fiind si cauza unor neplaceri.
Categoric! In zilele noastre se pune mai mare prex pe frumusetea exterioara decat pe cea interioara. Nu trebuie sa mintim si sa zicem ca frumusetea interioara este cea mai importanta. Toti ne uitam prima data la ambalaj si apoi la continut. Daca ambalajul e urat putini dintre noi mai vrem sa descoperim si continutul. Adevarul e ca nu exista om urat sau frumos. Fiecare poate face ceva pentru a isi imbunatati aspectul fizic. O viata sanatoasa sau machiaj, etc. Vedem fel si fel de "personaje" care ajung la televizor. De ce? pentru ca sunt frumoasa si au facut..."compromisuri". Desi draga mea, frumusetea are si dezavantaje. Apar asa numitele "invidioase" care scot despre tine fel si fel de barfe, poti fi asaltata de prea multi baieti (crede-ma ca de la un timp devine enervant), etc. Te pup:*