Le ador!
Prietena mea cea mai buna are gropite si ii sta asa de bine cand zambeste
Pe mine ma innebunesk:X:X:X:X:X am avut un iubit cu gropite si era asa dragalas, as fi dat orice sa le am si eu! am auzt ca daca tatal tau te pupa in obrajorii cand te-ai nascut iti ies gropite!
Is asa de simpatici cei cu gropite in obraji mie imi plac te fac sa arati mai copil.
Pur si simplu le ador! :X Intotdeauna persoanele care sunt fericite sa "poarte" asa ceva sunt deosebite, au o nota de simpatie in plus fata de ceilalti. Am si eu... o urma doar! Spre marea mea dezamagire tata nu a fost prea darnic cu mine in aceasta privinta...
Bună,
Mi se par grozave, mai ales la băieţi. Chiar mi-aş fi dorit să am şi eu gropiţe.
Atunci cand o fata/baiat zambeste iti dai seama imediat ca daca mai si inchide ochii este timida...Sincer eu le ador.Eu am si sunt ft multumita de ele
Am si eu gropite si le adooooorrr :*:*:*:X:X:X ii multumesc bunicii mele ca de la ea le-am mostenit imi dau un farmec mai special si un zambet sweeet
Vaaaaaiii le adooooor , mai ales la un baiat :X
Sunt simpatice, omoara fetele, eu am asa ceva si anumite fete vor sa le pupe intr-una.
Depinde ce forma iti da fetei, si daca stii sa le folosesti in folosul tau.
Am gropitza, da nu ma incanta nu stiu cat sunt ff obisnuit cu ea.at cand nu ai ceva ravnesti la lucru ala.dar cand il ai.ti se pare cel mai normal lucru din lume! bafta mare mare