Am si eu gropite si le adooooorrr :*:*:*:X:X:X ii multumesc bunicii mele ca de la ea le-am mostenit imi dau un farmec mai special si un zambet sweeet
Daca tot va place strangerea aia de piele dc nu va face`ti mah o operatie de gropitze:X:X:Xmai bine simplu si dragut. Daca te dai cu fard cand zambesti nu se mai vedece draq va plac:urascGROBILTELE se spune ca daca ai gropite nu esti norocos si`n lung timp vei fii un impedicat
Sunt foarte dragalase...cunosc multe persoane cu gropite si uneori ii rog sa zambeasca fara motiv doar ca sa le vad "minunatiile" din obraji
Bună,
Mi se par grozave, mai ales la băieţi. Chiar mi-aş fi dorit să am şi eu gropiţe.
Dar ai un cont webkinz jr? daca ai daca ai milspui ca tispun palmeu dar am webkinz cutuimk31082002 numele deutilizator si parola selena2002
Paii eu am gropite in obrajii :X is super :X sunt ca un fel de accesoriu... si te avantajeaza :X
Adica sa inteleg ca sunt adorabila) am 2 tipuri de gropite. gropite in obraji si gropite de sub obraji.si da sunt adorabila))
Si eu am de ceva timp! Si le ador! Sunt minunate! Acum parca sunt mai frumoasa cand zambesc, datorita lor! :X