Toti oameni spun ca nu suporta sa poarte haine de la second hand ca sunt purtate. Simplu te uiti daca sunt intr-o stare buna si dupa ce leai cumparata si ai ajuns acasa le speli iar papucii ii dezimfectezi.
A da si numai o data ajunge sa le speli
Eu stiu ca am gasit intr'o zi la second o buza super draguta, in stare foarte buna si mi-am cumparat'o. Ce conteaza daca e sau nu de la second. Acum sincer eu nu cumpar haine de la second pentru ca tin foarte mult la igiena si ma enerveaza sa stau cu niste haine care au fost purtate de tot felul de oameni. Insa daca chiar imi place foarte mult ceva cred ca nu mor daca cumpar de la second, chiar am vazut intr'un mall la un magazin cu haine de firma niste haine intr'o stare mult mai rea decat hainele de la second. Daca as ave de ales intre o haina cu eticheta intr'o stare naspa si o haina fara eticheta int'ro stare buna as alege haina de la second. Insa parerea mea e ca ar fi mult mai igienic sa luam haine care nu au fost purtate.
Ce conteaza e sati paca si sa-ti vina(eu sunt genu care ma imbrac de peste tot piata,magazine,mall)nu ma intereseaza ca e de firma sau nu,ca a costat o caruta de bani sau a fost ieftina,ce conteaza e sa-mi placa si sa-mi vina
daca iti gasesti ceva frumos si care iti vine eu te sfatuiesc sa iti iei(eu nu mi-am luat deoarece la mine in oras magazinele de genu au haine foarte mai, numal XL si XXL si eu port S )
si chiar daca uni oamnei zic ca ao fost purtate si nu stii de cine(poate de un nespalat, paduchios sau mai stiu eu ce)poti sa le speli de vreo 2-3 ori inainte
si o sa fie ca noi
Cand eram mai mica eu chiar purtam haine sh si o spun fara nicio rusine, le spalam foarte bine si n-am luat nicio boala de piele sau altceva.Acum nu mai imi iau haine de la sh, decat foarte rar dar ce conteaza e ca atata timp cat iti place un lucru esti libera sa-l cumperi fara sa te gandesti daca e de la sh sau nu
Numai gandul ca in acele haine a mai transpirat alta persoana ma face sa mi se ridice parul in cap.
Adevarate surse de boli de piele acele mizerii! Chiar daca vi se par de calitate(unele)in locul vostru as alege sanatatea!
Mno,sorry dar mie sincer imi e sila sa iau haine second hand...Nu vreau sa par cu fite sau vreo cine stie ce bogatasa, pentru ca nu sunt asa,dar de ce sa iei haine purtate de alti oamnei,hainele sunt lucruri pe care le porti, care iti ating corpul (cu toate bolile de piele, iritatiile...etc) pe care le ai,sunt lucruri personale,de unica folosinta. In plus nu stam la orfelinat ca sa luoam haine de la altii, deci mai bine dai 20, 30 chiar 40 de lei pe un tricou nou si gata ca n-are nimic. Asta e doar parerea mea. Pwpikk :*
Sincer...matusa unei prietene de-ale mele are magazin second hand si aduce haine din tari straine, doar ca le scoate eticheta pentru ca le vinde la un pret mult mai mic si asta nu este permis. Plus ca se preicepe la croitorie si mai face si ea cateva.Nu o sa ei acum o pereche decolorata si enervant de urata, o sa iei un trening bun si de obicei pus in geam( lucrurile bune si frumi sunt mereu in gem)
Eu cand ma duc la zile de nasteri, le dau ca si cadou numai haind second-hand (pana la urma inseamna mana a doua - nu gunoi sau haine purtate de oameni nespalati )
Eu una n-as purta haine sh, din cauza bolilor de piele ce se pot transmite sau a altor boli. oricat de bine au fost pastrate, nu se stie.plus ca proprietarul ar putea fi oricine(un om bogat,un om sarac,un om din anturajul tau!). daca ar fi din anturajul tau si tu ai o pozitie inalta,nu e prea bine.o sa zica: " uit-o si pe asta, are atatia bani(sa zicem) si isi cumpara de la sh" sau "la ce pozitie are, ar trebui sa investeasca in haine mai ca lumea" sau tot felul de comentarii...dar principala cauza ar fi bolile!
funda? Vot?
Un magazin care garanteaza dezinsectizarea cu Consolin Farmacin, pe langa preturile bune este acesta: http://bit.ly/MYdressing
Eu zi sa iei nu are nimic daca e la second
si oricum acasa o sa o speli... daca este intr-o satar buna inseamna ca nu a fos purtata de multe ori...dar hainele sunt peronale!
Daca le speli nu au nimic. cand iti iei de la second spala hainele de fiecare data si desinfecteaza papucii
Si eu imi cumpar haine second hand de pe un site favorit www.classygirl.ro.
Ei iti fac cadouri la fiecare comanda plasata.
Asta este foarte frumos din partea lor.
Pai chiar daca sunt sh-uri pate sunt in stare buna sau chiar noi.in orice caz ai grija sa le speli bine inainte de a le purta.in plus ai grija ca nu cumva sa iti faci un obicei din a purta Sh-uri. Poti fi la moda cu un buget redus si mult bun gust
Eu imi cumpar haine second si pentru mine si pentru cei mici. Pentru ei iau din sursa sigura, stiu ca sunt igienizate. Normal ca le spal acasa, dar sunt haine de calitate si la preturi foarte mici. Iau de pe www.hainelecopiilor.ro,sunt si haine cu eticheta acolo, noi, destul de multe. Mie imi place mult site-ul lor.
Anonimata345 întreabă:
38499388seby29 întreabă:
Georgian1992 întreabă: