Cea mai interesanta metoda mi se pare cea care se face prin introducerea implantului prin zona buricului.La astfel de metoda apeleaza cele care sunt modele si prezinta lenjerie intima.
...Parerile sunt impartite, eu personal nu cred in mofturi dar sunt situatii cand este necesar sa se apeleze la un chirurg plastician.Important este si de cati bani dispui si ce acces ai la informatii pentru a alege solutia cea mai buna.
Succes!
Daca nu as fii avut sanii mari sincer as fii apelat la implantul mamar pentru ca nu as suporta sa am sanii micinu imi plac...depinde acum si daca dispui de bani... dar alte fete si-ar dori si nu au bani...altele nu vor sa auda de asa ceva...raman asa cum le-a inzestrat mama natura...deh...
Lipsa de incredere, asa se numeste! dupa parerea mea, nimic nu tine de marimea bustului.:| acum hai sa fiu fata de treaba sa fiu de acord cu fetele care apeleaza la asa ceva, si au intr-adevar nevoie, nu cele care au si de la mama natura si isi mai si pun silicon, pentru ca la final sa arate penibil! uite:http://evolo.ro/......2.html.zii tu ca nu e scarbos:))
Daca vrei sa-ti faci un implant mamar nu trebuie sa iti pese de ce zic cei din jur.Eu una sunt de acord cu orice fel de operatie estetica!
NadyPorahy întreabă: