Normal ca nu este ok sa cumperi lenjerie intima de la second-hand, oricat de mult le-ar spala si le-ar dezinfecta tot e gandul ala care au fost purtate de altcineva.Se gaseste si lenjerie intima noua, nepurtata de nimeni si la un pret mai accesibil, dar in niciun caz de la second-hand.
Nu, cum sa ie igienic asa ceva? nici macar nu au voie sa vanda asa ceva, daca gasesti in second lenjerie aia e noua, sau ar trebui sa fie
Pai nu e prea igienic, dar parerea mea e ca daca le dezinfectezi ca lumea nu mai e nici o grija
Scuza.ma dar.la second-hand sunt numai haine purtate cel putin asa stiu eu ...sh nu cred ca este bine sa porti lenjeria altuia.cam asa vine
Doamne, vb serios? Esti doar curioasa sau ai de gand sa-ti cumperi? Mie nu mi se pare igienic nici sa porti chilotii lu soru-ta/frati-to, da' sa iei de la necunoscuti. WTF?
Fiecare om are microbii sai. Unii microbi dispar prin cateva spalari iar altii nu. Cel mai bine e sa-ti cumper lenjerie noua si te scuteste de toate aceste griji. Oricum nu ai cum sa-ti dai seama care a fost bolnav si care nu la purtatori pentru ca microbii sunt microscopici. Sper ca te-am ajutat!
Nu este igienic sa potri lenjeria altcuiva.te poti trezi cu niste boli la un moment dat.
Nu este igienic...
Incerca sa cumperi lenjerie noua, de la o lenjerie second hand te poti alege cu o multime de boli.
Pai eu cred ca deocamdata cel speli si il ingrijesti nu are nimic asa ca nu are ce sa tii se intample :X:X:X