| Drop12 a întrebat:

Ce parere aveti despre lenjeria de la second hand.Este igienic sa cumperi lenjerie intima de acolo? Cel mai bun raspuns primeste funda.

10 răspunsuri:
| Lacoste a răspuns:

Normal ca nu este ok sa cumperi lenjerie intima de la second-hand, oricat de mult le-ar spala si le-ar dezinfecta tot e gandul ala care au fost purtate de altcineva.Se gaseste si lenjerie intima noua, nepurtata de nimeni si la un pret mai accesibil, dar in niciun caz de la second-hand.

| PinkPanther a răspuns:

Nu, cum sa ie igienic asa ceva? nici macar nu au voie sa vanda asa ceva, daca gasesti in second lenjerie aia e noua, sau ar trebui sa fie

| aneta a răspuns:

Pai nu e prea igienic, dar parerea mea e ca daca le dezinfectezi ca lumea nu mai e nici o grijahappy

| Georgiiiiiiii a răspuns:

Scuza.ma dar.la second-hand sunt numai haine purtate thinking cel putin asa stiu eu ...sh nu cred ca este bine sa porti lenjeria altuia.cam asa vine happy

| YoYoLicious a răspuns:

Doamne, vb serios? Esti doar curioasa sau ai de gand sa-ti cumperi? Mie nu mi se pare igienic nici sa porti chilotii lu soru-ta/frati-to, da' sa iei de la necunoscuti. WTF?

| ElHuron a răspuns:

Fiecare om are microbii sai. Unii microbi dispar prin cateva spalari iar altii nu. Cel mai bine e sa-ti cumper lenjerie noua si te scuteste de toate aceste griji. Oricum nu ai cum sa-ti dai seama care a fost bolnav si care nu la purtatori pentru ca microbii sunt microscopici. Sper ca te-am ajutat!

| Arekandera a răspuns:

Nu este igienic sa potri lenjeria altcuiva.te poti trezi cu niste boli la un moment dat.

| alexandra11 a răspuns:

Nu este igienic...
Incerca sa cumperi lenjerie noua, de la o lenjerie second hand te poti alege cu o multime de boli.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa fii mai prost decat poate duce un car sa iti cumperi lenjerie SECOND HAND.
. asta e cel mai bun raspuns.

| catycaty_5603 a răspuns:

Pai eu cred ca deocamdata cel speli si il ingrijesti nu are nimic asa ca nu are ce sa tii se intample :X:X:Xbig grin