| anca_8880 a întrebat:

Ce parere aveti despre lentilele de contact?
eu am ochii negri si ma'r km tenta sa incerc cv cu albastruhee hee

Răspuns Câştigător
| Pisiquee a răspuns:

Majoritatea oamenilor au ochii căprui. Când spui "toata lumea" te referi la tot globul pământesc.Bine, nu chiar așa ai spus, dar așa ai dat de înțeles.
E frumos că-ți adori ochii, dar asta nu înseamnă că sunt cei mai frumoși sau să-i critici pe ai altora. :)
De exemplu, eu am ochii albaștrii. Ochii albaștrii îi vezi doar la persoanele cu tenul si părul deschis, natural.Acest lucru nu îl vezi prea des;). Și fii atentă că am spus NATURAL.
Cât pentru anca, lentilele sunt o opțiune dacă vrei să le încerci.
Până la urmă te vei obișnui cu ele, și îți vor placea.Numai că trebuie să le și îngrijești. Ăsta nu e un lucru prea rău dacă tu ești ordonată în viața de zi cu zi.
Uite și un site care te poate ajuta : http://www.lentilecontact.ro/
Baftă! :*

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Cosmiinna a răspuns:

Ochi negrii pentru albastrii? nu merita, ochi albastrii are toata lumea, ochi negri vezi doar la o persoana din 10winking. si eu am ochi negrii si ii ador happy

| Cosmiinna a răspuns (pentru Pisiquee):

Nu caprui, Negrii. e mare diferentawinking... daca nu sti sa citesti corect nu te mai baga in seama sau sa faci deosebire intre caprui si negrii!happy

| Pisiquee a răspuns (pentru Cosmiinna):

Nu am spus de negrii. Mă refeream că tu ai spus că majoritatea oamenilor au ochii albaștrii iar eu te-am corectat : Majoritatea oamenilor au ochii căprui. E o diferență.
Mai du-te și fă câteva lecții de gramatică sau logică.
Hai pa! :*

Eu lecţii de gramatică? ce te ataci femeie? la mine în familie cel puţin 10 persoane au ochii albaştrii deci nu îţi mai da aerehappy disperat-o.pa! laughing

Eu mă atac? Femeie nu sunt, sunt fată, e o diferență. Ești chiar obraznică.Nu mă fă să te spurc, pentru că mă pricep mai bine ca tine, crede-mă. Oricum se vede gelozia de pe tine. Mereu ieși cu aberații și cu criticile.Mai stai în banca ta.
Jet! :*

Nu vreau, obligă-mă! şi cum mă spurci? pe net? virtuală penibilă laughing) te bagi aiurea în seamă şi te dai inteligentă cu cine nu trebuiewinking "jet" ce vorbă de ţărancă laughing) se vede că eşti blondă laughing

Nu sunt blondă. happy Țărancă?! Cred că ai vrea tu să ai ce am eu.Eu nu mă dau inteligentă. Eu sunt.Nu am nevoie să îmi strice o incultă ziua.winking

Majoritatea oamenilor au ochii căprui. Când spui "toata lumea" te referi la tot globul pământesc.Bine, nu chiar așa ai spus, dar așa ai dat de înțeles.
E frumos că-ți adori ochii, dar asta nu înseamnă că sunt cei mai frumoși sau să-i critici pe ai altora. :)
De exemplu, eu am ochii albaștrii. Ochii albaștrii îi vezi doar la persoanele cu tenul si părul deschis, natural.Acest lucru nu îl vezi prea des;). Și fii atentă că am spus NATURAL.
Cât pentru anca, lentilele sunt o opțiune dacă vrei să le încerci.
Până la urmă te vei obișnui cu ele, și îți vor placea.Numai că trebuie să le și îngrijești. Ăsta nu e un lucru prea rău dacă tu ești ordonată în viața de zi cu zi.
Uite și un site care te poate ajuta : http://www.lentilecontact.ro/
Baftă! :*

| nuexistadrogmaitare a răspuns:

Iti urla foamea in stomac ca copiii in recreatie si tu vrei lentile?

| PixieDust3 a răspuns:

Ti-ar sta destul de misto dar conteaza si cum arati.hee hee

Întrebări similare