Nu am incercat, dar ma tenteaza o pudra minerala de la L'oreal. Mai sunt si alte firme care au game de farduri minerale. Din cate am inteles, fardurile minerale sunt concepute pentru tenul sensibil, cuperozic si cel acneic, neinchizand porii, avand SPF.
Tind sa cred ca aceste farduri sunt mai bune, pentru ca am inteles ca nu contin parabeni si alte produse chimice care dauneaza tenului.
Nu inteleg despre ce machiaj vorbesti, toate au minerale in ele trebuie sa fii mai explicita
Eu folosesc fard de ochi cu pigmenti minerali de la Amway. In general produsele de machiaj cu pigmenti minerali sunt mai usoare pentru ten si sunt ceva mai rezistente. Am vazut ca exista si pudra bronzanta pe la alte firme. oricum merita sa incerci.
Am folosit pigmenti si pudra minerala de la NYX si blush mineral de la Sleek. Sunt super faine. Cauta si tu pe google Sleek Rose Gold - nuanta este OMG si se potriveste aproape la orice tip de machiaj. Avantajul la produsele cosmetice minerale este ca pot fi tolerate mai usor de persoanele predispuse la alergii. Rezistenta depinde de calitatea fardului/pudrei/blushului. Un alt brand pe care ti-l recomanda este Bare Minerals - singura problema este ca sunt cam scumpute.
GuUumitza întreabă:
Gabrielle_3626 întreabă:
DaciaRomania întreabă: