| MisterKat a întrebat:

Ce parere aveti despre masculii ( laughing asa ne zice profa de muzicahee hee ) care se penseaza?! O colega de-a mea mi-a spus ca nu e impotriva si ca e chiar necesar. Multe colege mi-au spus sa recurg la pensat; dar am refuzat, gandindu-ma ca multi oameni o sa spuna despre mine ca sunt fie g*y... etc... Stiu ca traim intr-o tara cu multe sterotipuri si asta e foarte nasol. Deci?! Va rog frumos daca binevoiti sa raspundeti, sa o facetiwinking

THANKS!

14 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Eu cred ca nu e nici o problema in asta.big grin Daca ai sprancenele groase sa stii ca iti prinde bine, insa daca sunt subtiri nici nu mai are rost sa te pensezi happy

| psiholoaga a răspuns:

E ok sa te pensezi, iti imaginezi ca traiesti intr-o lume plina de incuiati, insa in general, sunt oameni, mai ales tineri, deschisi la minte. Deci, parerea mea e ca tipii care se penseaza, se rad la subrat etc. sunt ok. Nu ii face mai putin masculini. PS: de cand gay e cuvant obscen, ca trebuie cenzurat?

Bula
| Bula a răspuns:

Poti sa te pensezi cat vrei, parul tot creste inapoi dupa un timp! Numai va fi mai tare si mai des!
Ca si de la barbierit. crying

| borsec a răspuns:

Nu sunt impotriva, daca este necesar sa apelezi la pensat.

| ioanaa a răspuns:

Te poti pensa atata timp cat nu exagerezi, e o dovada ca te ingrijestiwinking

| simpluEu. a răspuns:

Nu...nu m-am pensat niciodata...doar ma rad sub brat si la.....atat.

| mikiscence a răspuns:

Daca ai sprincenele exagerat de groase...ai putea sa le pensezi pentru a le da o forma... daca tie iti sta bine totul e ok...si cine zice ca daca un barbat se penseaza e g. y, se inseala! partea mai putin draguta e aia cand incep sa creasca si se vede ca e pensat...atentiune...nu faceti asta singuri. apelati la o profesionista!

| yoanna73 a răspuns:

DACA AI NEVOIE NU SUNT IMPOTRIVA.ROMANII MA-I AU DE INVATAT.IN ALTE TARI NU SE UITA LUMEA CUM ESTI INBRACAT SAU DACA ESTI GAY.

| eeeeeeeeee a răspuns:

Nu am nimic de obiectat. unii chiar au nevoie de asta.decat sa ii intrebe lumea de ce au o singura spranceana!

| jani a răspuns:

Important este sa te simti in largul tau....indiferent ca esti pensat....cu haine de firma...etc.....sau indiferent ca nu....esti tot om....si ceea ce este in interiorul omului este mult mai apreciat....parea mea

| Wtf9000 a răspuns:

Si eu ma pensez si nu vad care e problema. Daca are cineva vreo problema sa...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Nu este absolut nicio problemă că te pensezi. Faci o corecție a sprâcenei.
La femeie este mult mai accentuat acest pensat.
La ora actuală sunt foarte mulți bărbați care se pensează, se epilează, iși fac manichiura și pedichiura, se vopsesc, etc.
Suntem în vremurile noastre, deci hai să le trăim din plin.
P. s.: și eu am colegi de serviciu care se pensează și sunt cool.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu conteaza parerea colegilor. conteaza daca iti place tie cum arati happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa faci exact asa cum vrei tu fara sa te gandesti la ce o sa zica ceilalti oricum nu esti nici primul si nici ultimul baiat care se penseaza de ex cunosc foarte multi baieti care se penseaza si asta nu inseamna ca sunt g*y sau altceva.