Categoric blonda., nu trebuie sa schimbi nimic un argument in plus: melodia lui Bruno Mars - Just the way you are
Iti sta foarte bine asa...si esti ft. frumushika,,si nu e rau deloc sa fii blonda din contra...
Te superi pe mine daca iti spun ca arati ca o pitipoanca?
. chiar daca te superi.tot nu-mi pasa!
Cui ii se pare ca sunt "pitipoanca" sau mai stiu eu cum sa nu`si piarda timpu` comentand.
Esti foarte frumoasa, iti sta bine asa.
Bruneta sa nu te faci, castaniu daca vrei dar nu negrul acela
Estisuper'dragutsa asa...nu tine cont de parerea altora[NU, nu e rau s fii blonda]uh faci parte din cat blondelor frumoase... pooop funda?:X:X:X
Persoane rautacioase sunt peste tot:-J tie iti sta foarte bine asa.serios,esti foarte draguta si nu mi se pare ca esti pitipoanca chiar deloc. esti frumoasa. nu trebuie sa schimbi nimic la tine:*:*e superb si parul tau
Arati foarte ok dar uite un sfat:
nu te lua dupa altii fa asa cum vrei tu.pana la urma e parul tau.si iti mai dau un sfAT:
nu te face bruneta pentru ca atunci cand iti vor creste radacinile se va vedea contrastul prea mare
Esti foarte bine asa, esti foarte frumoasa, nu ai nevoie de nici un fel de schimbare:d
Mie mi se pare foarte Ok dar daca tu doresti sa te faci bruneta e alegerea ta...incerkrea moarte n-are :d
anonim_4396 întreabă: