| NesquikDuoSpecial a întrebat:

Ce parere aveti despre noua gama pentru ingrijirea fetei de la Garnier, Moisture Match?
Unde se gasesc?
Eu am tenul mix si tern, dar nu pot lua decat unta, care mi-o recomandati, gelul energizant sau crema matifianta?
Cand vor aparea in mega image?
Au parabeni?
FUNDA! Multumesc!

6 răspunsuri:
| Pufffx a răspuns:

In primul rand bunahappy.Eu folosesc de la Garnier samponu si crema matifianta.Singurul sampon cu care nu ama vut probleme este cel de la Garnier.Mam spalat cu Dove Clea H&S dar mi-au facut matreata (m-am spalat cam 6-8 luni chair si un an pentru ca stiam ca nu e bine sa schimbi des samponu, am incercat sa scap de matreata cu otet de mere dar inzadar) am incercat pe urma niste sampoane de la orfilame si avone, pana cand am dat de Garnier cu care ma impac foarte bine.Crema matifianta am luat-o din billa parcathinking sau real probabil va trebui sa bage si in Mega Image.

| NesquikDuoSpecial explică (pentru Pufffx):

Cum e crema? Ce miros are? Cat matifiaza?

| Pufffx a răspuns (pentru NesquikDuoSpecial):

Nu are un miros remarcabil, depinde de ce probleme ale tenului ai eu ma sterg pe fata cu solutie din aceea tonica si demachianta de la avon si pe urma ma dau cu crema asta, daca vrei rezultate trebuie sa o folosesti zilnic si sa ai rabdare.

| OoBunnyoO a răspuns:

Si eu am tenul mixt, insa nu m-am impacat foarte bine cu produsele de la Garnier, dar cred ca este mai buna crema matifianta, decat gelul, pentru ca va sta pe fata toata ziua. Din cate stiu cele de la Garnier au parabeni, dar poti verifica pe ambalaj.

| ang31989 a răspuns:

Pentru fata foloseste mai bine produse dermatocosmetice (avene, bioderma, vichy, La roche-posay) indradevar sunt mai scumpe dar merita. La mine niciodata nu au functionat pentru ten nivea, garnier sau altele de genul, in afara de miros placut nicio imbunatatire!

| NesquikDuoSpecial explică (pentru ang31989):

Eu folosesc de obicei de la marcile astea, dar garnier nu m-a dezamagit niciodata! Vichy il urasc, mi se pare ca au produse inutile si scumpe. Celelalte imi plac.