| Sara2 a întrebat:

Ce parere aveti despre o mireasa cu o rochie gen scurta in fata si lunga in spate? vi se pare aiurea? sau un motiv de barfa? va rog vreau multe pareri

15 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Chiar e foarte frumoasa si originala, iesi din anonimat cu ea. Si pana la urma la nunta ta trebuie sa porti ceea ce iti place tie nu cea ce le place altora.

| aleCsandrra a răspuns:

Mie una mi se pare genial, cred ca este rochia visurilor mele, parerea mea.

| PedoBarbie a răspuns:

Bună!
Dacă nu e prea globonţată adică cu multe gablonţuri poţi să o porţi mai ales că e nunta ta şi faci ce vrei.
Pe curând!

| papusica987 a răspuns:

Nu mi se pare aiurea.
fiecare se imbraca cum vrea la nunta.
fie ca e vorba de rochia clasica lunga fie ca e vorba de una mai indrazneata nu vad nici un motiv de barfa.
eu o sa`mi iau 2 rochite la nunta mea
una lunga ziua si seara una alba scurta:X vreau sa fiu sexihee hee.
pupici:*

| EvaneSScence a răspuns:

Ia-ti ce rochie vrei tu. Banuiesc ca ai picioarele frumoase si vrei sa se si vada astahappy.
Motiv de barfa oricum va fi, indiferent cum va fi rochia, pentru ca e prilejul de discutiihappy.
Depinde si ce fel de parinti ai, ce fel d einvitati si cat conteaza parerea lor pentru tine.
Oricum e un model decent si daca iti place, imbraca-te asa.

| Dianatips a răspuns:

Si mie mi se par geniale, dar pentru o rochie de mireasa consider ca trebuie sa aiba un croi perfect ca sa arate bine. Desi nu am fost mireasa ci doar domnisoara de onoare, am purtat o astfel de rochie :) http://www.facebook.com/....../photo.php

| FashionDream a răspuns:

Nu mi se pare aiurea, chiar imi place dar eu una as purta o rochie lunga pana in pamant. Nu e un motiv de barfa...macar in ziua nuntii sa fi o fata fericita si sa porti ce vrei nu?

| GatitulMiresei a răspuns:

Depinde.
Depinde daca ai picioare frumoase, genunchi frumosi.
Depinde de cat de scurta e rochia - vei trece si pe la biserica.
Depinde de cum va evolua moda in urmatorii ani. Inca ne miram de manecile bufante din anii '80.
Depinde ce reactie doresti de la copii si nepoti cand, peste ani si ani, le vei arata pozele de nunta.

| Katherineeeeeeee a răspuns:

Nu vad de ce ar fi motiv de barfa, este ziua cea mare si nu conteaza cum este rochia, ca este lunga sau scurta ca este alba sau crem, trebuie sa fi tu fericita si sa te simti bine.
Cel putin pentru mine, ar fi rochia visurilor mele love struck intotdeauna am visat o asemenea rochie pentru ziua cea mare happy

| GOLD99 a răspuns:

Mie mi se pare de prost gust, numai pitipoance sau tiganci se casatoresc cu rochie de acest fel. Eu cred ca este oribila, nu imi place absolut deloc. In plus este si indecent sa mergi asa in biserica, se stie foarte clar ca tinuta in biserica trebuie sa acopere picioarele si in unele cazuri si mainile. Eu prefer rochiile lungi cu model deosebit dar nu foarte incarcat. Bine acum depinde de gusturile fiecaruia daca miresei ii place un anumit tip de rochie nimeni nu o opreste sa si-o cumpere si sa o poarta la nunta dar macar sa se respecte regulile de decenta in biserica.

| AndreeaCF a răspuns:

Buna! Iti recomand sa-ti cumperi ce rochie vrei, o data faci nunta, nu in fiecare zi. In acea zi speciala TU trebuie sa te simti importanta. Lasa-i pe restul` sa barfeasca, caci oricum lumea barfeste cu sau fara rochie scurta.
Tu sa fi fericita in cea mai speciala zi din viata ta.
Cand te vei uita la poze peste 50-60 de ani, nu trebuie sa ai regrete..gen...vai am luat rochie lunga ca sa nu ma barfeasca cutare si cutare....trebuie sa fi fericita tot timpul cand te vei privi. Hai sa fim seriosi! Nu toata viata vei avea un corp care sa te ajute sa arati bine, iar cand vei fi batrana, vei spune: Ce bine aratam cand eram tanara happy Nu-i asa?
In caz ca te mariti intr-adevar, Casa de Piatra! Numai bine!

| Creattzaa a răspuns:

Nu e deloc aiure, mi se pare chiar interesat
Nu conteaza vocea lumii conteaza ca tu sa te simti mandra de tine si de cum arati happy

| Sara67 a răspuns:

Depinde de cat este de scurta in fata daca este deasupra genunchiului e Ok mi se pare destul de draguta ideea

| Mihai_Egina_1992 a răspuns:

Nu avantajeaza pe oricine. trebuie sa ai mare grija cu ea si mai ales ce pantoi alegi

detalii pe http://www.nuntidevis.net/modele-de-rochii-de-mireasa-2013/

| Florentina9294 a răspuns:

Eu in ziua nuntii m-as imbraca intr-o rochie de mireasa de printesa..pentru ca este o zi speciala o rochie scurta in fata sj lunga in spate o poti purta oricand ( la alte evenimente). Parerea mea nu vreau critici tongue