Eu zic ca ea habar n-are ce poti face tu,este doar geloasa ca tu poate esti mai adevarata decat ea.
Cred ca as lovi-o si eu cu aceleasi arme. De exemplu i-as spune: Decat sa critici,mai bine te uiti la tine, dupa ma critici. Da' ma critici doar pentru tine, nu-ti imparatasi criticile tuturor. O sa vezi cine-i mai buna!
Si, pana la urma, toata lumea are gusturi, pe bune. Poate ei ii place mai mult de Adriana Lima aia. Nu-i problema noastra ce vrea ea!
Ce parere ai?
Eu i-as fi spus : Teai uitat in ultima vreme in oglinda? Oh dar stai se sparge numai cand aude ca te duci sa te uiti in ea)
Daca are o parere atat de negativa despre mine, nu inteleg de ce mi-o impartaseste.Ar fi mult mai bine sa ma evite si atat.Si ai dreptate, daca ii place de altcineva mai mult, sa mearga si sa admire acea persoana sau model.Nu inteleg unde vrea sa ajunga sau ce vrea, de fapt.
Se pare ca e obsedata pe mine pe site-ul asta.isi face conturi false si imi ia in deradere intrebarile legate de pozele postate de mine.o deranjeaza teribil fiindca nu ii accept parerile negative.a postat pana si o intrebare in care a trimis link-ul cu aceasta intrebare a mea plus raspunsurile voastre! deja tine de paranoia!
Doamne daca as fi in locul tau as luao frumusel de par si i-as da o lectie. Dupa sa mai aiba ea tupeu sa se puna cu mine. Daca ea e tupeista fii si tu.Nu o lasa sa te deranjeze tot timpul. Daca nu se potoleste invat-o cine este sefu.Are fb? Daca da mil dai si mie?
Vezi? Deja te-ai imbarbatat.
Dar nu m-a afectat deloc doar ca am ramas uimita sa vad ca posteaza un link cu intrebarea mea de aici la adresa ei si pentru faptul ca isi face mai multe conturi false ca sa ma jigneasca in continuare.Nu are nicio legatura cu faptul ca sunt barbata sau nu.Cred ca e cineva de la scoala si aflu eu cine e.
Draga mea...
Eu iti spun ceva sincer! Si tu esti frumoasa (chiar foarte) dar si ea este frumoasa! Lasa subiectul acesta! DACA NU TE-A SUPARAT inseamna ca e foarte bine!
M-as intreba care din cele doua e de fapt stearsa, fada, nerealista. Daca doar aspectul exterior conteaza pentru ea, inseamna ca a trait degeaba pe pamantul asta, n-a invatat nimic. Scopul este de a jini, de a injosi, de a omora increderea acelei fete, este o javra. Dar daca fata aceea are putina minte, nu baga in seama chiar pe oricine
Nu crezi ca esti cam tupeista? Stiu ce persoana ti-a spus asta si mai stiu ca nu a stiut ca esti tu. Tu pur si simplu ai aratat o poza cu o fata random (desigur, cu tine) si ai intrebat 'ce trasaturi o fac pe aceasta fata sa fie mai speciala'. Iar ea ti-a dat un raspuns sincer. Stii, in momentul asta ti-as putea dat 'Report', dar pentru ca nu imi plac certurile, ma voi abtine. Si nu prea ma intereseaza ca vei sterge acest comentariu, asa ca Peace and Love ♥
Nu o baga in seama si tine cont de faptul ca Kate Moss e mai faimoasa si bogata decat Adriana Lima. Deci e ok sa fii diferit!
Nu ma intriga faptul ca evident minte si e obraznica, ci faptul ca o preocupa pozele mele desi considera ca sunt "sterse". pentru cineva banal ca mine, consider ca imi acorda prea multa atentie.Nu-i place, foartee bine, sa comenteze unde-i place.Nu e cazul sa se dea in spectacol ca e "sincera, profunda in gandire, serioasa'.Eu cred ca e fascinata de profilul meu.
rhadoo întreabă:
MaryMaria333 întreabă:
Rebeca574 întreabă: