| Andre_7309 a întrebat:

Ce parere aveti despre parul cret sau ondulat? Cum vi se par fetele cu parul cret in comparatie cu cele cu parul drept?

Răspuns Câştigător
| Bacteriuță a răspuns:

Pai, depinde de fata. exista fete carora le sta EXTREM de bine cu parul cret, iar altele arata oribil. eu, personal, as prefera parul drept. e mai usor de coafat, iar daca il vrei ondulat il pui pe bigudiuri sau il ondulezi cu ondulatorul. cu parul cret e mai greu, nu toate placile de intins sunt foarte bune.
eu sunt la extreme big grin. imi place si parul drept, dar si cel ondulat [ondulat, nu cret. exista si ondulat frumos, cu fiecare suvita ondulata frumos] love struck

3 răspunsuri:
| rüya a răspuns:

Depinde de trasaturile fiecareia, unora le sta mai bine cu parul drept, altora cu parul cretwinking
eu il port in ambele feluri (aranjat sa ma avantajezebig grin) la ocazii diferite

| iulya_9118 a răspuns:

Pai...depinde de fata la unele le sta super bine cu parul cret sau ondulat.si la unele cu parul drept. mie imi palk toate:X:X

| AnCa7 a răspuns:

La fiecare fata alt fel. mie imi plaC si buclele si Parul intis si Le porT pe ambele, la diferite evenimente. depinde de ocazie, tinuta, si starea mea din acea zi.