Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Da, da. Spre varfuri vreau doar. Eu am culoare naturala f frumoasa bate spre un blond si fiind si tenul inchis imi sta ok. M-ar tenta o culoare putin deschisa la varfuri cu siguranta nu BLOND auriu. E prea mult pentru mine : )). Inainte de-a pleca la mare am sa merg la un salon si o sa imi fac. Sunt tare curioasa : ). Dar nu exista ceva sampon ca sa imi fac prima data pe varfuri sa vad cum e?!
Dar ce tineam sa ti spun neaparat: ai f mare grija daca vrei sa ti afci singur nuantarea asta de culoare, cu atat mai mult cu cat e degrade! alta marturisire: blondele risca cel mai putin la vopsitul parului (lor le cam sta bine cu orice, asta e), in schimb fetele cu ten inchis, brunet risca f tare: daca nu le iese bine le dezavantajeaza total, dar daca operatia asta e facuta de o stilista care stie ce face, atunci brunetele arata divin, absolut!
bafta inca o data! si o vara de neuitat! ca simt ca ai planuri mari vara asta!
Dar ce tineam sa ti spun neaparat: ai f mare grija daca vrei sa ti afci singur nuantarea asta de culoare, cu atat mai mult cu cat e degrade! alta marturisire: blondele risca cel mai putin la vopsitul parului (lor le cam sta bine cu orice, asta e), in schimb fetele cu ten inchis, brunet risca f tare: daca nu le iese bine le dezavantajeaza total, dar daca operatia asta e facuta de o stilista care stie ce face, atunci brunetele arata divin, absolut!
Vara frumoasa si tie! Sunt moarta am fost cu rolele de la 9 si deja sunt lesinata : )) deah planuri mari... nu chiar. Dar eu nu sunt bruneta sunt saten inchis la radacina si la varfuri un fel de blondin natural al meu si de aia imi place cum imi sta si as vrea sa evidentiez mai tare culoare de jos cu un ton mai deschis. Oricum am sa iti spun cand am sa ma fac! Abia astept sa vedem ce o sa fie : P
Sal d107! mama, 3 ore de role?! si eu care credeam despre mine ca sunt foarte ...silitoare (bine, prietenii ma iau de obsedata, lucru care de fapt ma flateaza!), eu alerg foarte mult, dar 3 ore continuu, nu inca! ...pai,felicitarile mele! cele mai multe fete sunt extrem extrem de comode si nu stiu sa apeleze decat la pastile si ceaiuri de slabit care nu fac decat sa te distruga, de la o saptamana la alta! ma rog, pana la urma totul rezida in personalitatea fiecareia! cat ds par, draga d107, stii ca esti tare?! genul asta de oameni imi plac- nebuni! dar o nebunie fermecatoare! daca mai e vorba si ds fete, farmecul le imbraca si mai mult! deci, astept rezultate! din prietenie iti spun-sunt multe sanse sa nu iasa chiar ce vrei tu, mai ales ca am inteles ca ar fi pentru prima data! de aceea iti zic- sa nu te doara prea tare! si dupa cat te cunosc, de fapt cred c o sa te amuze, doar! no, bafta!
Apoi bine zici ca o sa ma amuze... o sa rad singura 2 zile : )) No stres. Da normal ca suntem " dispe " sa facem, sa dregem ca doar e corpul nostru. Cate benefici avem noi care suntem cu un corp curat, natural si format frumos, moama moama : )). Chiar astazi mi-am tras niste pantaloni scurti ( decenti ) negri si am plecat pana la spitalul mare de langa mine la vizor, la operatii unde am vazut si o tumoare ffff mare undeva in jur de 4 kg si 3 ore de operatie fara inchidere. Chiar prima mea tumoare vazuta " life ". Deci se deschid usile pentru fetele dragute cu siguranta : ) ca daca am sta in casa si ne-am face pline de celulita e clar... Oricum, spor la alergat si nu te lasa niciodata de lucrurile ce te fac frumoasa, fizic cat si pentru psihicul tau. Vorba " mea " adevarata al naibi de mult : " UNDE NU-I CAP VAI DE PICIOARE ".
Imi place vorba ta, f sugestiva. ce ai facut la spital? sper ca nu in calitate de pacienta. ai pe cineva internat? ps: corect in privinta usilor deschise. totul rezida in personalitatea fiecareia.
Facultatea de medicina ma paste : P Niciodata nu spun niciodata dar e bine sa ma feresc sa fiu in postura de pacient/a. Ca sa dau ambitia tuturor sa faca la fel. Mai bine avem grija putin de noi ca sa nu nimerim pe maini putin bune.
Salutare. se pare ca TPU nu mi permite sa ti trimit mesaj! ds alergare: da, eu alerg, nu pot fara, am 3 lucruri in viata mea de care sunt organic dependenta: parintii, cosmeticele si alergatul! pe langa alergare, mai merg o data pe saptamana la sala (uneori de 2 ori, si in functie de chef!) pentru acele exercitii pe care nu le pot face cu randament acasa, unde fac zilnic pentru brate, coapse si abdomen. dar alergarea este cea care imi da satisfacia suprema, fizic si psihologic. in timp iti face un trup de atlet, pe langa o conditie fizica fantastica si o multumire de sine care te insufla de la o z la alta sa alergi mai departe! daca vrei sa te apuci, incepi lejer, nu forta. in prima saptamana e bine sa faci zilnic, apoi poti la doua zile, dupa care s ar putea sa ti DORESTI o permanentizare (zilnic). de regula cele mai multe fete renunta cam dupa o luna! de aceea nu trebuie sa fortezi, acorda i timp ca sa ti ajunga ulterior sa ti placa. nu cauta neaparat tovarase de drum! vei ajunge dependenta de ele, si nu e bine! alearga singura, FARA casti in ureche (ele sunt semnul ca cei care alearga se chinuiesc, n o fac de placere!). nu uita de mancare: nu te infometa! FARA paine alba, fara prajeli! (astea 2 sunt sfinte). apoi, poti manca piept pui fript (fara arsura depusa) sau fiert, branzeturi, iaurt, lapte (nu neaparat degresat!) si legume cat cuprinde! nu manca mult deodata (4-5 mese mici pe zi, pline de vitamine, calorii si minerale esentiale). draga mea, atentie: daca stii ca ai ceva probleme cu inima- efort minim sau deloc (e o situatie de mare risc, reclama medic, da?). poti incepe de maine (seara sau dimi), sau chiar din seara asta, mai bine. orice ai face e bine s o faci cu placere. papa, bafta, vorbim. ps: nu te panica daca vei constata ca nu prea iti place, poti insista! totul sta in putinta noastra, ce este mai greu e sa ne punem in starea de a demara un lucru, apoi odata demarat lucrurile vin de la sine, doar sa nu cedam la prima tentatie! paa!
Tare drag imi este cum povestesti si ce sfaturi dai. Foarte explicite din direct incercate. De drag sa tot scrii si sa tot vorbesti cu tine. In seara asta incep, o sa ma tin pentru ca nu renunt asa usor. Ma gandeam eu ca nu poti sa trimiti mesaj, mai face asa site-ul. O seara faina si o sa iti mai scriu cu mare drag! Pa, pa. Si multumesc, foarte frumos pentru sfaturi.
Salut. ai alergat o ora! e mai mult decat bine! sper ca ai alergat lejer, ca sa nu se lase cu febra musculara. dar chiar daca vei avea febra, maine MUSAI sa alergi iar! altfel iti va fi si mai greu! obliga ti corpul sa ti se supuna! atentie: maine s ar putea ca gandul de a alerga inca o ora sa ti se para imens, obositor si mai ales plictisitor! obliga te sa alergi TOT o ora. in ziua a treia iti poti permite luxul de a alerga doar 30 de min, reconfortant pentru psihic. dar fa o zilnic in prima saptamana. iar atentie: cand alergi cel mai important lucru este respiratia! nu respira haotic, ci controlat. alearga cu gura inchisa. alearga, nu te opri! bafta. e vara ta, presimt! (chiar si tu o simti, in ciuda unor "incercari rebele"!). ps: nu ti pot da msj, scuze. sunt doar "JUNIOARA", oare pentru cat timp?! ma rog...
Salut. imi place silinta pe care o depui, imi place incapatanarea ta, dar trebuie sa recunosc ca mai mult si mai mult mi a placut faza cu sticla care "ma trage uneori in jos"! frumoasa exprimare, autoironica si sensibila. o sa te rog sa mi dai voie sa ma repet cu 2 sugestii: in primul rand, la cel mai mic semnal dat de intepaturi sau ceva de genul asta in piept, e cazul sa reduci intensitatea sau chiar sa te opresti pentru o zi. daca nu ai niciun impediment de genul acesta (ci doar o febra musculara fireasca), atunci cel putin aceasta prima saptamana mentine te la nivelul la care ai inceput (daca poti sa adaugi, f bine, dar incearca sa nu cobori- din a 2 saptamani ai putea sa ti permiti luxul asta o seara sau doua, asa ca un capriciu!, dupa care sa revii). e important sa fii multumita, sa te simti bine, iar daca nu ai aceasta satisfactie vezi ce ai putea sa retusezi, astfel incat sa ti dea senzatia ca tot tu ai controlul, ci nu "slabiciunea" ta care te saboteaza! una peste alta, nu i nimic de neschimbat sau nemodificat, atata timp cat tragand linie iesim pe plus! nici eu nu s absurda sa sustin ca lucrurile in care eu cred sunt pentru toata lumea litera de lege si au pentru toata lumea acelasi efect. in plus, suntem cu totii tributari obisnuintei, care de multe ori e una proasta ( si cand te gandesti cat lucram s o formam, ca in cele din urma ea sa ne de-formeze!)...eu am "prestat" azi de dimineata, seara avand o ocupata. draga mea, noapte buna si ai grija de tine! cand simti nevoia sa mi mai spui cum stai, te rog! imi place ce mi spui si cum. papa.
Hai salut. draga mea, nu mai fi suparata si mai ales nu te speria! alergarea nu are nici cel mai mic aport la "jena" ta abdominala. daca nu s cauze organice (diverse afectiuni intestinale, gastrice, etc care sa necesite medic - si nu cred ca vb ds asta, dar numai tu stii mai bine!), singura explicatie este alimentatia si doar alimentatia! alergarea, dimpotriva, ajuta in astfel de situatii! deci vezi ce mananci (eventual cat): varza si fasolea sunt acceptate unanim de toata lumea ca baloneaza, pentru ca fermenteaza! apoi prajelile si bauturile pe baza de acid (sucuri si apa). unii sunt sensibili sau chiar au intoleranta la lactoza si fructoza, deci laptele cat si fructele nu le pica prea bine! pe urma: sa nu amestecam mancarea: aia calda cu aia rece, sau fructele cu legumele! sa nu mancam fructe imediat dupa masa, ci dupa cateva ore sau INAINTEA mesei cu 30 min.-o ora! guma de mestecat? - fara! fructele sa fie mai putin acide, cum ar fi merele, prune, piersici. vezi ca portocalele si kiwi sunt mai acide si pot participa la senzatia aia naspa (dar e in facut de sensibilitatile fiecarui organism). inca un lucru universal acceptat ca f benefic este iaurtul! ca sa ti usureze senzatia sunt bune niste ceaiuri: fie menta, poate mai bine chimen. in concluzie: problema ta este doar din cauza mancarii! pana si APA! - ea trebuie bauta pe stoamacul gol (deci inainte de masa cu vreo 15-30 min, sau la vreo 2 ore dupa masa! mananca de 4-5 ori pe zi, cate putin. cand iesi la alergare: masa ta trebuie sa fie luata inainte cu macar 2-3 ore...una peste alta, nu te ingrijora, doar ai un pic mai multa atentie la ce si cum mananci. papa.
Eu zic ca arata destul de bine si se potriveste cu sezonul (vara e super, in top si arata cel mai bine). Daca iti vopsesti parul astfel poti sa treci de la ceva usor la "nebunie" imediat.De exemplu daca il ai saten si il aduci la nuante diferite de blond ar arata cool dar si elegant.Insa daca treci de la brunet la blond sau de la brunet la verde, albastru sau roz o sa pari crazy, insa daca parintii te lasa si tie iti place, e vacanta si poti sa faci ce vrei. Daca unii si altii vor comenta de noua ta nuanta a parului, inseamna ca sunt gelosi ca ei nu au curajul sa faca asa ceva.Deci daca vrei sa faci asta, nu ezita pentru ca altii te barfesc.
Parerea mea e ca trebuie sa ai putin curaj ca sa faci acest lucru.Fa ceea ce iti place cu parul tau (pana la urma e al tau si nimeni nu poate sa te opreasca).
Parerea mea despre degrade e una foarte buna.
Nu uitaACA VREI DEGRADE, DEGRADE SA FIE!
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.224.43.74) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro