Este o femeie/cantareata de nota zece. Frumoasa, talentata, inteligenta, carismatica, modesta si cu mult bun simt. Ne-a uimit, ne-a dovedit de nenumarate ori, ca se poate, ca are capacitati nelimitate (Eurovision, Dansez pentru tine). Respect! Bravo ei!
Este extraordinara, culta, serioasa si talentata.Ar merita sa aiba un teatru de revista al ei, sa fie distribuita in roluri complexe care sa-i puna in valoare disponibilitatile.
De asemenea.
Pe langa faptul ca este frumoasa, dar are si o voce uimitoare.Colindele ei de Craciun m au fermecat, doar asta ascultam. Dar si restul pieselor sale sunt minunate.
Noi, romanii, ar trebui sa ne mandrim ca avem o asa voce minunata printre noi.
Numai bine.
Si eu o admir enorm! E singura vedeta serioasa pe care o cunosc si o ascult cu placere de fiecare data cand am ocazia. O iubesc foarte mult si as vrea sa vina mai des pe la noi prin oras!
Hello. Are o voce de invidiat şi este foarte frumoasă la Eurovizion cei de acolo şi-au epuizat bliţurile pe ea .
Paula Seling pe langa, ca este o femeie atragatoare / sexy din punct de vedere al barbatilor este si o cantareata care este demna sa reprezinte Romania la categoria ei.Pentru ca nu o cunosc personal am sa spun ca este o vedeta normala spre deosebire de celelalte. In rest o seara placuta!
DaciaRomania întreabă: