| Dragosdoar a întrebat:

Ce parere aveti despre peruci la barbati?
Am vazut ca femeile Imbratiseaza cu mare drag perucile in caz ca raman fara par. Am vazut ca sunt si pentru barbati, dar de ce sunt asa evitate de barbati? Credeti ca un barbat ar fi foarte judecat daca si-ar acoperi chelia cu peruca?
Oare de ce trebuie sa fim asa fixati pe niste norme de gen ale aspectului fizic?

6 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Nu imi pasa care poarta peruca, nu imi impacteaza viata cu nimic, problemele acestea apar datorita faptului ca noi Romanii ne uitam prea mult in curtea vecinului in loc sa ne vedem de-a noastra.

| Mosotti a răspuns:

Pai daca femeile poarta peruci, de ce n-ar purta si barbatii?! Nu vad de ce sa fie unii fixati pe norme, fraierii sunt fixati ca nu se prind ca e o prostie.

| ioana748 a răspuns:

Sunt peruci atat de misto in ziua de astazi, ca nici nu ti dai seama.
Daca un barbat se simte confortaboil cu peruca, de ce nu, se gasesc si pentru barbati.

| 1onur a răspuns:

Dece să fie judecat? Ca n-are păr? Ar fi mai grav dacă n-ar ar avea sănătate mintală si discernământ.

Par mai poți implanta mai poți pune o perucă da minte nu mai poți să implantezi și nici creierul nu-l mai poți schimba sau acoperi cu perucă dacă nai sănătate mintală...Dece săne judecăm ca n-avem păr în cap? adică chiar atâta de reduși mintali am ajuns? Săne definim după câte fire de păr avem pe cap?

| bannedMF a răspuns:

Gay. nu recomand pentru barbati. rade-te in cap si poarta asta cu mandrie

| TabircaRares a răspuns:

Daca ai peruca meschera, o să sara toate gagicile pe tine