| SnYcK3rS a întrebat:

Ce parere aveti despre pierc'urile in buza la baieti? big grinbig grin

11 răspunsuri:
| EmaEmax a răspuns:

N-am nimic impotriva.mi se par okay, fiecare face ce vrea cu fata lui!winking

| MrBeanTeddyBear a răspuns:

(parerea mea) total scarbos|! mi-e scarba sa vad pe strada baieti ( si fete) cu pierc in buza, in sparnceana, in nas, in ureche oriunde ar fi mi se pare groaznic!
Inca o data parerea mea!

| Lavazza_5427 a răspuns:

Scarboase...eu una nu suport sa vad baieri cu pierc, oriunde ar fi, nu vad ca ii infrumuseteaza cu ceva big grin ( parerea mea) nu judec happy

| LostHappiness a răspuns:

Pai, dupa parerea mea [dar nu te lua dupa mine pentru ca toti imi spun ca sunt cam sadica si ciudata laughing]... mie mi se par chiar sexy. Ador sa ma uit pe strada dupa emonei din astia. laughing

| Raamonikaa a răspuns:

Aceeasi parere pe care o am si despre fetele care recurg la astfel de metale infipte in fata sau corp: sunt niste prosti si niste urati. In definitiv trebuie sa iasa si ei in evidenta cu ceva, nu? Un baiat frumos si destept nu si-ar bate joc niciodata de corpul lui reusit si de fata lui frumoasa, infigandu-si metale in el. El stie ca nu are nevoie de astfel de artificii ca sa atraga atentia. A, daca e frumusel si are totusi infipte metale in el, atunci cu siguranta e doar prost. happy

| DudăIamPanda a răspuns:

Hahaha.
Pai. la fel @BreakingMe are dreptate laughing Si eu ma uit dupa emonei dinastia pe strada sau la scoala LOL. acum fiecare
laughing

| Filehost a răspuns:

Dupa parereamea:fu fu fuf fufufufufufu.da stii cum depinde de caracterul baiatului. daca i se potriveste dupa stilul de viata atunci ok. daca nu atunci fuffufuffuufuflaughing

| alexyutzamaxim a răspuns:

Ooo,daca ai vreo 15 ani,parul negru si un pic lung stil emo merge de minunebig grinpot sa spun ca sunt topytha dupa baieti de'astia,mi se inmoaie genunchi cand ii vad asa cum spuneau fetele ''emonei'',sunt super-mega-ultra draguti,dar imi plac si cei mai soft(skateboardari),stil tricou colorat cu o camasa scurta sau sacou si niste blugi negri skiny,,, sunt super marfa///deci eu zic sa-ti pui pearce (cred ca deja ai faqut astabig grin)ca o sa atragi multe priviri, app nu-mi dai si mie id-ul tau? prin msjbatting eyelashesdaca ai cel mult 16 anibatting eyelashes

| A_2385 a răspuns:

Dupa parerea mea, mai frumos la un baiat ar fi un pierce in limba, decat unul in buza.

| Noooo a răspuns:

Foarte sexy. Mi se pare absolut delicios sa saruti astfel de baieti.; x

| Twix_8297 a răspuns:

Mai bine in limba happy

Întrebări similare