Bun.eu nu am stil rock, emo, etc. si imi plac tatuajele[am unu. ochiul lu ra] si am avut si un piers in buric, si vreau sa imi mai fac unul mic, un fluturas. tatuajele si piercinguri sunt dragute in limita bunul simt.
Piercingurile imi plac, desi totusi sunt dureroase, am si eu si le ador.
Tatuajele imi plac dar nu ma risc sa fac.
Nu am dar daca asa simti nevoia fa-ti... poate te reprezinta (ma refeream la tatuaj), cat si despre piercinguri. la fel... daca iti place nu ezita
Piercing-uri NU
tatuajele DA doar daca nu esti plin/a cu tatuaje.imi plac foarte mult cele mici si discrete
Mie unul imi plac si piercing-urile si tatuajele. Momentan am un piercing in limba si am mai avut 2 in buza (snakebite). Piercing-urile, chiar daca nu te ajuta cu mai nimic, pentru unii este o pasiune, cum este si in cazul meu.Cat despre tatuaje, nu am inca si mai am 3 ani pana ajung sa imi pot face un tatuaj la salon, nu ma risc la amatori, si mai am timp de gandire.
Da! Tatuajul inseamna arta... cat despre pierce-uri... am avut in spranceana, in buza si in ureche vreo 2, acum nu mai am niciunu
Nu am si cred ca sunt niste tampenii... tinerii din ziua de azi cred ca daca isi pun piercinguri si isi fac tatuaje vor fi la moda. e adevarat ca cand esti mai tanar arata bine dar cand esti batran/a o sa arate urat (parerea mea)