| AmYnAaa a întrebat:

Ce parere aveti despre placa Remiington Shine Theraphy? Am si eu de aia da mi se pare ca nu intinde atat de bine... la ce grade o folositi?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Incearca sa folosesti cat mai rar placa de intins, deoarece in timp se va deteriora firul de par si-l arde rau.
Toate ard, niciuna nu-i cum trebuie.
Te pup!

| Finetti1313 a răspuns:

Cele de la Remington sunt cele mai bune. Eu am parul foarte ondulat si lung si il indreptam cu o place de la Philips si 5 min. statea perfect dar, imediat ce ieseam dinn casa se ondula si mai tare straight faceMa mai indreptam pe la niste prietene care aveau produse de la Remington si se vedea diferenta, adica parul meu statea drept pana la urmatoarea spalare. Creste temperatura si las-o sa se incalzeasca bine si o sa vezi ca intinde bine.winking

| MadalynaOk a răspuns:

Daca nu esti multumita schimbo cu asta iti zic eu ca e geniala. Scumpa dar merita ultimul ban. Am luat-o cu 230 de lei.
http://www.remington-style.ro/......500-9.html
Se incinge dupa un minut dar o poti folosi si mai devreme.
Vezi sa nu te arzi :P

| AmYnAaa explică:

Eu nu vi-am spus sa imi ziceti daca placile Remington intind bine... ma refeream doar la una v-am intrebat doar de Remington Shine Theraphy nu de celelalte modele si nu v-am cerut sa imi spuneti una mai buna sau ceva de genu si v-am mai intrebat la ce grade folositi voi placa de ce evitati mereu intrebarile! straight face