| Antonia90 a întrebat:

Ce parere aveti despre placa Remington S1450? As dori cat mai multe detalii de la cei care o au. Merci!

11 răspunsuri:
| T30D0RA a răspuns:

Eu am Remington si sunt multumita. Daca iti achizitionezi una, trebuie curatata o data pe saptamana.

| AnonimaOk a răspuns (pentru T30D0RA):

Cum adica sa o cureti? Chiar sunt curioasa poate nu procedez bine cu placa mea happy O sterg cu un prosop sau asa ceva? Dar ce se murdareste sau cum straight face

| T30D0RA a răspuns (pentru AnonimaOk):

Dupa ce o folosesti mult timp, se depune ceva pe amandoua placi si acelea trebuie indepartate. Daca o cureti mai des eviti sa se murdareasca. Asta e ceva normal pentru placi din ceramica. Eu curat cu spirt si cu dischete demachiante, nu stiu daca e bine, dar... happy

| AnonimaOk a răspuns:

Nu este rea dar dupa parerea mea PHILIPS e mai buna in general... acum iti dai seama ca depinde si de model. Eu am avut Remington dar am avut probleme cu ea, s-a deteriorat nu prea stiu acum sa explic.

Eu am avut-o pe asta

http://www.kudika.ro/......14987.html

si nu mi se pare prea buna. Acum am de la Philips

http://www.cel.ro/......290-l/poze

si e foarte buna, parul meu are un aspect placut, e matasos si fiind placi ceramice il fac stralucitor. Oricum ar fi bine sa folosesti si un spray de protectie termica a parului pentru placa pentru ca altfel risti sa ti-l deteriorezi, arzi, sa iti cada in abundenta, etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu o am pe cea de la Philips cu ioni, pompos numele dar tot arde parul ca orice placa. Eu zic sa nu iti iei o placa, sau sa o iei doar pentru " evenimente " pentru ca intr-un viitor destul de apropiat o sa trebuiasca sa investesti intr-o foarfeca. Mai bine natural si sanatos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Este bună, dar încearcă să foloseşti placa de păr cât mai rar, deoarece toate ard părul şi deteriorează în timp firul de păr.
Te pup!

| Georgiana2505 a răspuns:

Si eu am o placa Remington ( alt model) si sunt multumita de ea.Insa,ai grija cat de des o folosesti! Iti arde parul cand o folosesti foarte des.

| deeyutzza94 a răspuns:

Buna. Eu nu am, dar o prieena de-a mea are. Este o placa care arde foarte rau parul. Imi place foarte mult pentru ca il indreapta perfect, dar il arde excesiv.

| Appedis a răspuns:

Eu am Remington, și nu e cine știe ce straight face, sunt multe plăci mai bune!

| 111andreiutzzu a răspuns:

Eu am Remington si
sunt multumit de ea

| 111andreiutzzu a răspuns:

E bunicica