| Gabriela_Ariana_1998 a întrebat:

Ce parere aveti despre produsele anti-imbatranire pentru fata?
Aveti niste recomandari bune de produse pe care le-as putea folosi?

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Doar produsele anti-prostie ar fi recomandate, dar nu s-au inventat inca, din pacate...

3 răspunsuri:
| shhadow a răspuns:

Https://ladys.ro/......-4178.html Eu folosesc acest ser cu extract din aur, e putintel cam scump dar a dat rezultatehappy

| alina2k18 a răspuns:

Pai depinde de varsta ta, tipul tenului, cat de mult te ingrijesti si de asemenea contribuie si factorul ereditar.
Daca ai 20ani [ conform nick namewinking ] si esti fara probleme majore ale tenului, poti folosi o crema adecvata tenului tau dimineata si seara eventual un ser si o crema.
DEmachiere seara si spalare ten obligatoriu seara, niciodata nu te pune la somn cu tenul necuratat.
Si in rest, fa-ti tu o rutina care sa iti mentina tenul proaspat si neted si catifelat.
Nu aplica produse destinate tenului matur - alea sunt recomandate dupa 30 anisoriwinking daca ai 20 ani esti inca in forta cu colagenul si elastina big grin

| dragodana a răspuns:

Salut! Daca ai 20 ani e prea devreme pentru produse anti-ageing.Aceste produse sunt recomandate dupa 30 ani.
Ca recomandari: Nivea Q10, L'Oreal Revitalift laser x3, Oriflame Optimals ati-age(ambalaj cu rosu), Elmiplant Multicolagen, Gerovital acid hialuronic si colagen(fiole).Pe acestea le-am folosit si am vazut un pic de rezultate.
Chiar au fost facut studii ca produsele anti-aging si anti-riduri au eficienta 10-30% si mare filozofie nu vezi.Adica sa fi de 20 ani peste noapte si tu ai 50 nu se va intampla.