Aveai deja o parere proasta despre ele nu vad de ce au ai mai intrebat ce parere au altii Unele produse sunt bune (raport calitate -pret) daca le mai si prinzi la reducere nu sunt asa de scumpe. In plus sunt oameni care prefera sa vina cineva cu produsele acasa, sa ii astepte o mica perioada de bani...Afirmatia gen ''Toate produsele sunt de proasta calitate''ma face sa ma intreb le-a incercat, acel cineva, pe toate sau marea majoritate.Samponul se spune ca e foarte rau, dar spre uimirea mea am intalnit oameni care spun ca e cel mai bun pentru ei si cumpara doar de acolo si nu se vad urmari negative ...asa ca inainte sa iti faci o parere trebuie sa vezi ce zice mai multa lume, eventual sa incerci daca esti curioasa apoi sa iti formezi concluzii, in general.
Da si mie mi se par produsele de la Gerovital bune. Sunt oameni care prefera unele produse Avon. Ziceam sa incerce sa vada cum sunt, cum i se par, sa nu asculte doar parerile altora.Se pare ca si tu ai incercat pentru a te convinge ai vazut anumite produse astfel ai ajuns la concluzia ca nu-s bune(pentru tine).Nu m-am referit sa cumpere toate produsele din catalog ca sa poata avea o parere. Afirmatia mea e aiurea, ok...Folosesc produse de la Gerovital,le recomand, toate produsele mi se par super si le laudam in stanga si in dreapta la fel cum mai fac si acum, dar intr-o zi imi cumpar un sampon(regenerant), tot de la Gerovital care imi face parul praf si dupa prima sapalare mi se face matreata---nu-l mai folosesc, imi cumpar cel pe care il foloseam inainte(anticadere). Intrebarea e daca il cumparam prima data pe cel regenerant si mi se parea ca nu e bun era corect ca sa afirm '' TOATE PRODUSELE NU SUNT BUNE'' sunt sigura ca pentru unele persoane poate fi bun ce nu e bun pentru mine.
Sunt niste produse bune, nu spun neaparat ca sunt foarte bune dar sunt bune le poti folosi.
Eu folosesc DOAR produse de la Avon si sunt foarte multumita. Nu sunt o prostie. Mi se par foarte bune!