| adorciocolata a întrebat:

Ce parere aveti despre produsele Avon sau Oriflame? Sunteti multumite de ele (efectul lor, modul de prezentare etc)? As dori mai exact, pareri despre produsele de make-up, cele pentru ingrijirea tenului (cosuri, puncte negre) si a parului (sampoane, balsamuri etc).

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu,personal,nu fana produselor Avon. Cele de la oriflame mi se par mult mai ok,dar nici ele nu mi s-au parut extraordinare(la mine nu se regaseste nici-un produs din aceste firme si daca ar fi sa inlocuiesc ceva,nu le-as lua ca alternative).In orice caz,produsele pentru ingrijirea tenului si a parului,le exclud din start(se pot gasi,la acelasi pret,produse cu adevarat bune,de la alte firme). Nici rimelurile nu le-as recomanda,la fel si bijuteriile.Mi se par acceptabile rujurile si gelurile de dus de la aceste firme, in rest, nimic nu a fost pe gustul meu.Numai bine.

2 răspunsuri:
| Anutsa410 a răspuns:

Eu am cumparat de la Avon. Si sunt multumita. Adica merita sa cumperi...

| andra97puf a răspuns:

Depinde de produse... cele de ingrijire a tenului sunt bune sau mastile sau unele creme...dar la make-up te sfatuiesc sa cumperi de la magazinul Sephora sau firmele Maybeline sau L'Oreal ma multe.