| 10011993 a întrebat:

Ce parere aveti despre produsele Balea de la DM? ma gandeam sa achizitionea o crema de corp de la ei, mai exact lotiunea de corp cu cocos, dar nu sunt foarte sigura ca vreau asta avand in vedere pretul lor destul de scazut:*

Răspuns Câştigător
| DSoprano a răspuns:

Eu folosesc cu drag crema lor de corp cu cocos, si am folosit toate felurile de creme de corp-de la ce e pe piata pana la cele mai.profesionale. Miroase frumos, are consistenta foarte usoara, ramane mirosul pe piele toata ziua. Pot sa iti spun doar ca nu e foart hidratanta daca ai pielea mai uscata. Da-te cu ea pe pielea umeda si are efect mai bun. Sincer eu pentru 5 lei, zic ca merita sa mirosi a cocos toata ziua!

4 răspunsuri:
| luciana200972 a răspuns:

Eu folosesc foarte multe produse de la dm, sunt de o calitate exceptionala si preturile sunt foarte mici, pe langa produsele de corp i-ti recomand si spuma de par, fondul de ten si produsele de curatenie sunt bune. incearca-le cu incredere

| roxana94 a răspuns:

Produsele Balea sunt destul de ok, iar pretul lor este scazut datorita faptului ca sunt produsele lor proprii(adica sunt fabricate doar pentru ei).

| lady_6820 a răspuns:

Sunt fffffff bune eu am folosiet sampon de cocos de la balea de la dm toate produsele de la balea sunt foarte bune

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi plac mai mult cremele de la life care, sunt foarte hidratante si dureaza.