Mi s-au parut faine parfumurile. acum insa sunt la Metropolitan, parfumurile au aceeasi calitate excelenta si preturile sunt chiar mai mici - in plus, sistemul acordarii de bonusuri mi se pare mult mai potrivit pe timp de criza decat cel de la FM
www. superafacere.webs.com pentru mai multe detalii privind veniturile si produsele
Imi place si Metropolitan, am o prietena care e distribuitor si cunosc produsele si cum poti sa faci bani, dar hai sa facem o paralela daca imi permiti:
Metropolitan: comanda minima 133/100 lei - FM GROUP: comanda minima:0 lei; Metropolitan:25%discount- FM GROUP:40% discount; Sistemul de creare a retelei e diferit; pot spune ca sunt chiar invers: retea Metropolitan: castigi pana la 0, 62% daca aduci oameni in sistem - retea Fm Group: castigi pana la 21% si peste 21% daca aduci oameni in sistem.
Salut! cu reteaua ai pecit-o un pic: ai luat in sus la FM si in jos la Metropolitans. Am fost in Oriflame si in Amway, am facut pana in 15 % deci am idee ce inseamna retelele de 21 %, pentru ca Oriflame si MAway sunt identice cu FM. Pana la urma cred ca tien de alegerea personala si de ceea ce ni se potriveste fiecaruia. parerea mea
Sunt foarte bune calitativ, eu am luat un parfum de pe www.parfumuri.ieftinedetot.ro