Pare dragut spatele. Dungile acelea verticale nu au efectul scontat (ar fi trebuit sa lungeasca vizual, dar nu mi se pare ca o fac) si culoare mi se pare prea stridenta. Cred ca ar fi aratat mai bine daca ar fi pus o curea si niste accesorii.
Mie imi place! Si am intrat la design vestiemntar. In viata de zi cu zi, n-o admir pe Kirsten Stewart la stilul vestimentar, dar cand apare public, unele tinute sunt reusite. Asta nu e foarte reusita, dar imi place rochia si as purta-o cu placere o centura nu s-ar potrivi, as strica farmecul rochiei, pentru ca ati observat probabil ca pe mijloc, se apropie dungile. Eu cred ca as fi purtat o bratara lata aurie sau ceva de genul. Si nimic mai mult.
E naspa tare...nu mas vedea imbracata vreodata cu una de genu...chiar ca Doamne ajuta!
Sincer :-s... mie nu imi place deloc. Nu prea agreez portocaliu si plus croiala e aiurea.
Arata mai bine din spate...nici culoarea nu e nu stiu ce... dapi rochita. dar asa sunt astea.sa fie in evidenta. oooops:p.si o zebra e mai faina
inna întreabă: