| cadilica a întrebat:

Ce parere aveti despre shopingul online? se plateste pentru livrare? Dar cum vi se pare siteul-wholesale-dress.net FUNDA

Răspuns Câştigător
| CrepăDulce a răspuns:

Eu am mai luat haine de pe net. Depinde. La unele haine se plateste livrare, la unele nu. Sa ai grija, poate sunt oferte de genul: daca cumperi ceva mai mult de... lei ai transport gratuit. sa ai grija in sensul sa vezi daca este disponibil nu ca e pacaleala. Pentru ca e destul de avantajos.Si eu mi-am luat de pe wholesale-dress.net si sa stii ca e bun. Eu sunt multumita. Sarbatori fericite!
P.S Funda?

| cadilica explică (pentru CrepăDulce):

Dar la accesorii se plateste livrarea pentru ca nu vreau sa ajung in soc cind imi va spune pe ntru livrare 500$

| CrepăDulce a răspuns (pentru cadilica):

Normal ar trebui sa scrie pretul transportului. acum nu stiu

| Adde9516 a răspuns (pentru CrepăDulce):

Dar de cumparaturile din afara tarii ce parere aveti? In special de AliExpress... stie cineva ceva?

5 răspunsuri:
| Georgiana_9807 a răspuns:

Shopingul online mi se pare Ok asa cum mi se pare si site-ul tau.La unele magazine online se plateste livrarea dar la altele(sunt amabile)nu se plateste livrarea.Parerea mea ar fi ca mai bine le cumeri de la magazine, malluri pe care le cunosti.Dar poti face cum doresti!

| cadilica explică (pentru Georgiana_9807):

Ai dreptate eu imi cumpar hainele de la magazine, insa accesoriile am observat ca au un pret avantajos(in comparatie cu Meli melo)mersi oricum