Intre tatuare si vopsire aleg a doua varianta. Sprancenele tatuate mi se par vulgare, sunt prea false. mai bine le accentuezi prin vopsire.
Eu le consider oribile. Nu incerca. Arata aiurea rau. Plus ca baietii plac fetele cat mai naturale.
Buna! Eu zic ca-s frumoase, mai ales ca e vb. de arta frumusetii, dar ele necesita anumite cheltuieli, si daca tu crezi ca doresti sa fii in pas cu moda, esti libera, dar gandeste-te si la urmari(efect si cauza). Ok, bafta!
Vai... mie nu mi plac deloc
nu stiu de ce si le tatueaza...am vazut la fetele de la Bambi sunt absolut oribile spancenele
eu nu mi-as face asa ceva in viata meaa
Lipsa de ocupatie parerea mea
Mai fetelor...eu nu stiu cum va vedeti voi in oglinda(probabil frumoase)cu o tona de machiaj si lentile de contact.Ramaneti cat mai naturale pentru ca aratati mult mai bine, opriti acest proces de transformare in papusi siliconate si machiate.
Eu le consider chiar oribile, nu inteleg ce au in plus fata de cele normale... Daca vrei un tatuaj mai bine pe mana.
O colega de clasa si-a tatuat sprancenele dar nu de tot.
Este o tehnica, dracu stie, poti sa ti le faci fie total, fie jumatate, fie un sfert etc. Ea si le-a definit, mi-a zis ca si-a facut contur.
Sincer, ei ii sta chiar foarte bine. Sprancenele ei sunt chiar reusite. Insa stii cum ii, trasaturile fetei se mai schimba, iar acea linie a spranceleor ramane.
Si nu stiu cum ai arata la 40 de ani, cu sprancene de teen-age groovy - groove \:d/
E definitia cea mai corecta a falsitatii. Gandeste-te numai ca in loc de parul sprancenei e doar un desen. IN putine cuvinte, una ce e desenata pe fata. Stii ca o papusa de aia proasta. Si apoi, sa ne amintim ca odata expresia " o fata frumoasa, cocheta si sprancenata" dadea idea clara de frumusete feminina. Unde a disparut mitul asta? In saloane de tatoo de doi bani...mare pacat! Mai tragic insa e faptul ca acum si barbatii isi penseaza sprancenele. Doamne Maica Domnului! S-a intors lumea cu fundul in sus.
Ai doua variante. Ori tatuarea sprancenelor dar fir cu fir, intr-un salon de renume sa nu te pigmenteaza cu rosu sau machiajul sprancenelor cu creion si pudra.
anonim_4396 întreabă:
alina14 întreabă: