| LovelySmile98 a întrebat:

Ce parere aveti despre ulei de ricin aplicat pe gene? Poate avea dezavantaje(gen caderea genelor)?

9 răspunsuri:
| WeedGotMeCrazy a răspuns:

Nu, nu iti cad genele, insa la mine nu se vede nici o diferenta... decat pe par sau sprancene

| Gaby33 a răspuns:

Este foarte bun, nu iti poate face rau. Poti intreba si la farmacie sau la dermatologie.

| BruneTTe a răspuns:

Si eu am folosit in fiecare seara dar nu pot sa spun ca s-a intamplat ceva. Eu oricum am gene mai lungute dar nu observ nimic in plus de cand ma dau.
De cazut sigur nu cad.

| AikkoxD a răspuns:

Nu îţi cad, dimpotrivă, îţi cresc mai lungi şi dese, asta dacă foloseşti seară de seară timp de cel puţin 3 luni. Uleiul de ricin e bun pentru orice, nu are reacţii adverse. Ai grijă doar să nu-l înghiţi happy

| mona a răspuns:

Din contra... potiavea gene mai dese si mai lungi, nu cad genele, singurul dezavantaj e ca iti poate intra in ochi ulei si nu e bine

| Bondarel99 a răspuns:

Daca pe ambalajul sticlutei scrie ca intareste radacina firului de par cum doamne iarta-ma sa cada parul/genele?

| MeddyMaddy a răspuns:

E foarte bun, il poti aplica si pe par, nu numai pe sprancene. Acestea vor creste mult mai repede decat cresteau in mod normal.

| Atheea a răspuns:

Niciodata, are un efect de lungire a acestora. Crede-ma ca am folosit si eu si am fost foarte multumita!

| Chαяtreux a răspuns:

Este bun, dar vezi sa nu te trezesti cu ochii umflati. Am patit-o eu! Toata ziua am plans rolling on the floor)