| RihannFenty a întrebat:

Ce parere aveti despre un baiat care se penseaza si se epileaza in zona de sub-brat si zona inghinala? big grin

Răspuns Câştigător
| Stappj a răspuns:

Pai si sub brat si in zona inghinala ar trebui sa aiba "tufa"?
Mi se pare ca e genu` de baiat care are grija de el, lucru dragut de altfel.
Ceau!

8 răspunsuri:
| anutza a răspuns:

Mi se pare ca se ingrijeste happy

| KisaTheCute a răspuns:

Heyo!

Vreau sa iti dau un raspuns mai complex, asa ca o sa incerc.
In primul rand, e bine ca un baiat sa nu aiba tufe in loc de sprancene, pentru ca, dupa parerea mea, nu e tocmai OK sa ti se uneasca sprancene, ca si in serialul " Ed, Edd & Eddy ", cand baiatul in jacheta verde, Ed, este strigat " Ed mono-spranceana ". Nu stiu, asta e pararea mea.

Apoi, sub-brat. Da, poate unora nu le place sa aiba par acolo, este adevarat, nu prea cred ca e confortabil sa ai o padure acolo, mai ales ca miroase oribil cand transpiri, chiar daca iti schimbi tricoul, mirosul ramane in parul de la sub-brat.

Iar inghinal, nu stiu ce sa zic. Depinde de gusturile fiecaruia.

Pa, pa!

| hummer24 a răspuns:

Eu ma epilez de par pe tot corpul, ca nu pot sa apar in meseria mea cu blana pe mine ca ursu grizzlywinking

| Dariii a răspuns:

Nu am nimic impotrivawinking. Bravo lui ca se ingrijeste!thumbs up

| deniisu a răspuns:

Eu cu pnesatu nu am nimica impotriva atata timp cand nu arata ca spancenele de faete si cu epilatulu sunt de acord si pe picoarehappy

| Bellatris a răspuns:

Daca pana acum era cliseul cum ca fata sta 2 3 ore sa se pregateasca pe cand un baiat isi arunca pe el un tricou si o pereche de jeansi, ei bine acum s-a schimbat.

Baietii nostri ( nu toti, ca sa nu generalizez) au ajuns sa se ingrijeasca pe zi ce trece mai mult. Au inceput sa se epileze, sa se penseze, sa foloseasca creme pentru fata si sa-si intinda parul cu placa.

Mie una, mi se pare ok, atat cat nu isi pierd de tot masculinitatea. Si unele dintre noi sunt chiar norocoase pentru ca au ocazia sa isi exerseze aptitudinile in ale pensatului chiar pe prietenul lor devil.

| alinutzy19 a răspuns:

Ori se iubeste pre mult si vrea sa arate bine ori e gay

| anducool a răspuns:

Si eu sunt baiat si vad nicio problema in a te epila in zona de sub-brat sau sa te pensezi. E ok sa te pensezi dar discret nu foarte tare sa arati gaytongue