Mi se pare foarte draguta ideea pentru ca am incercat'o E super, insa nu arata bine pe unghiile scurte, iar pe cele exagerat de lungi, arata putin ridicol. Daca ai unghiile potrivite, da'i bataie si da'le cu alb Bafta:*
E foarte frumos, dar poti pune sclipiciul doar in partea de joc a unghiei ( acum depinde daac ai unghiile maricele), crede-ma sora mea se pricepe la asta ceva : http://www.facebook.com/......media/set/ sunt facute de ea :*
Draguta combinatie. Cred ca ai mai putea pune sclipiciul in partea de jos a unghiei si pana acolo oja alba, sau invers(mi se pare mai buna prima varianta, cu sclipiciul in partea de jos a unghiei). Dar mi se pare fain si combinatia la care te-ai gandit tu! Pupici!
Cred ca pentru cineva bronzat (ca tot veni sezonul), ar arata bine, dar eu cum am pielea alba, nu as incerca
Ar fii o combinatie buna
totusi mai bine manichiura frantzuzeasca si in loc de lac simplu, lac cu sclipici:*
Nu cred ca o sa arate asa de bine precum suna pentru ca o sa fie un strat prea gros si o sa fie inestetic ar fi mai misto alb mat cu o linei neagra
Depinde de felul unghiei daca sunt rotunde sau ovale si cat de cat lungi merge daca sunt mari si borcanate nu irosi oja... Merge doar la unghiile finute si elegante. Acest outfil poate fi folosit sa mergi oriunde pe strada, la mall, la o petrecere, un restaurant...
ayacata întreabă: