Nu iti recomand sa te faci q mov deoarece vopseaua contine si un pic de henna iar daca ai sa vrei dupa sa te deschizi la nuanta nu ai sa poti deoarece ai sa ai tendinte de rosca in cap de care scapi q greu iti vb din experienta eu mam chinuit un an jumatate ca sa ajung de la mov inapoi la blond (nuanta mea naturala fiind blond) si a trebuie sa trec prin toate nuantele posibile inclusiv brunet si si decolorant (stricandu-mi astfel parul)
asa ca eu personal nu-l recomand dar e decizia ta ce faci
cred ca mai bine ar fi varianta q suvite dar nu brunete find prea radicale alege tot un castaniu mai inchis decat nuanta ta
take care :*
Ai grija si eu m-am vopsit cu palette XXL ...eu is satena si am loat mov si mi-a iesit roscat
Stiu doar ca Palette e foarte buna. mi-a spus tipa de la coafor aseara...
Bafta!
Uite care`i faza cu suvitele. Intr`o perioada si eu imi doream foarte mult sa`mi fac o schimbare si am decis sa`mi vopsesc varfurile in rosu. Intr`adevar rezultatul a fost exact cum imi doream, adica eram foarte mandra de mine ), insa dupa un timp mi-am dat seama ca mi se distruge parul (bine, eu am si parul lins si firul foarte subtire, banuiesc ca depinde si de par) si a trebuit sa astept sa tot creasca si mi-am tot taiat varfurile si gata. The end of story . Acuma, daca tu esti hotarata sa-ti faci suvite te sfatuiesc sa-ti alegi ce culori vrei tu, cu ce te gandesti ca ti-ar sta bine si ce te reprezinta. Iar vopseaua Palette Color XXL rosu am folosit si eu si este foarte buna. Daca mergi la coafor s`ar putea sa-ti puna si pigment in ea pentru o culoare mai intensa. Succes
Mai pentru parul meu este buna, acum conteaza cum rezista la tine si fa o incercare pe o suvita sa vezi rezultatele... ramai doar negru mov sau -negru rosu. parerea mea