anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre vopsirea bretonului (la fete vorbesc) cu albastru-metil, avand in vedere ca restul parului e negru natural sau ceva apropiat? Dar despre parul roscat (integral)? Nu vreau raspunsuri de genul mai bine niciuna sau alta culoare sau vopsitul nu e ok... doar daca raspundeti care vi se pare mai ok si de ce e perfect. FUNDA!

Răspuns Câştigător
| xClementine a răspuns:

Toata lumea se vopseste roscat in ziua de azi, de, spiritul de turma, eu votez pentru bretonul albastru si restul parului negru pentru ca este ceva mai iesit din comun, desi, pregateste-te, dupa ce te-or vedea, cel putin jumate din scoala/liceu o sa se faca la fel. Am patit-o de nu stiu cate ori. happy

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă așa îi place, e treaba ei!
Pa, pa.

| Okami23 a răspuns:

Negru cu albastru, super cute, ador albastrul

| Shu a răspuns:

Bretonul albastru si restul parului negru hmm o combinatie interesanta si foarte frumoasa dar parul roscat hmm nu mi se pare frumos. ma rog parerea meatongue

| Nolkyz a răspuns:

1. Pe negru, albastrul de metil nu va prinde. Oricare albastru nu va prinde. Poti incerca, dar de la albastru de metil, vei avea fruntea albastra. Am patit-o.
2. Si daca toata lumea se face rosie in cap, ce? Nu la toate se vede la fel si in plus nu e vorba numai de culoarea din cap. E vorba si de atitudine. Prima oara am avut rosu in cap acum 4 ani. Am inceput cu suvite rosii si restul parului negru. Acum is in tot capul. Si e fain. Mai ales ca am ochi albastri.